klik-klik

12 December 2012

mainan 2 beranak

meh layan mainan 2 beranak ni..kasar mainannyer..hubby nens la mangsa die..padan la dengan saingannyer tuff2 blaka..ekeke..kalo buat kt ibu die mau kuar segala isi perut..huhu
gambar seksi sket..kene blurr mana yg patut..ekeke

 cubaan naik ats ayah die..menahan jela ayah die..ayah die suka sbb boleh buat ilang lenguh2 dibadan..yela berat badan ammar mmg sesuai buat pijak blakang ayah die..haha..kalo nens serender awal2 lagik..beratt wehh...



 hah! berjaya pon..suker sgt lah..ammar ni walopon bulatt, tp die sgt aktif..dia diam bila tdo jek..huhu..



 puas die panjat sume almari2 dlm umah, die panjat ayah die plak...pastu die terjun x reti gayat langsung..



latihan gimnastik ahli gusti..ekeke

teringat plak 1 mlm dulu..masa tido di malam hari..x perasan nens tertido meniarap..penat sgt gamaknyer..tiba2 nk bangun terasa sgt berattt..rupanyer si ammar die tdo blakang nens dengan keadaan bersilang,pinggang nens temu pinggang die..kaki dan kepala melentok ke bawah..huhu, sesak nafas jap..hahaha..naseb hubby nens ade sebelah, mintak tolong angkat letak atas tilam..haha..pastu bantai gelak la kami dengan teletah die..aduyaiii..landing la ats ayah len kali..kikiki


psssstttt: anak ngn ayah ade peel masing2..tu yg buat sesebuah kuarga unik tu..hehe
arini dh pergi ke KL ade kursus..tggl la 2 beranak ni..hope ammar bg kerjasama terbaik kt ayah die di mlm ari..ammar duk ngn ayah die sejak khamis lepas lagi sampai la isnin ni..br g umah bonda die..sbbnyer bonda die cuti seminggu..cuti sekolah kan..bwk anak g jalan2..

  



16 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Anak lelaki macam tu lah kan..lasak..rela jer papa dia.. :)
tapi kekadang Qis pun macam tu jugak..daddy dialah jadi mangsa.. :)

Ema Blog said...

mak aii, siap boleh berdiri atas bahu si ayahnya lagi...

Nafira usof said...

hahahha.. sabor jer lah!!

azizah :) said...

mak ai...kasar gak tu..anak lelaki lasak sungguh kan..nasib la suami akak tak marah kalau anak2 gurau2 gitu..hee

maszmadi said...

ganas2 manje gitu kan..... hehe

Amie said...

He he hehh... suka tengok keletah dia... baru perasan... ada iras wajahlah Ammar dengan ayahnya...

mamalieyna said...

Ank lelaki gitulh cara mainnye..uuiii ammar..sedap kena pijak tu..ilng lneguh2 badan ye..hehe..

Marya Yusof said...

As salam Nens,

Gelak akak baca perangai bujang awak sorang ni ye! Suka akak tgk badan ammar...tough... Nens bagi die susu apa ek? saja nak tahu, sb Iman alahai...kuruih je... mamam pun sikit! hiks...

wahida said...

ammar oh ammar..teringin auntie nak jumpa awak...

boleh main gaduh2, tembak2 ngan anak2 aku si abg adik tu....

sama2 lasak...haha...

rohayu osman said...

mujur ayahnyer tegar melayan kerenah anak...

Aishah Jahirah said...

umur ammar ni mmg melasak la keje dia.hahaa mcm anak buah dulu le....dah besar behave je..wuu landing atas belakang,blh tahan tu dgn berat si ammar ni..

Cho Zila said...

anak2 akakpun kalau nak bergasak ngan akakler jer.. akak suka tengok diaorang aktif gini..

Myra Jay said...

Jenuh dok menahan ayahnya tu..

Mainan orang laki kan Nens..

Cantik header, buat seniri ke? (kes lama tak singgah sini...hehhee)

ct rahani said...

anak lelaki mmg camnih la nens.. x sah klu x lasak.. sama jugak dgn 2 hero akak tuh.. sokmo nak bergusti.. ekekeke..

lizz said...

kemain lagi ammar ni..nak jadi superhero la tu...

LYAfrina said...

ha ha..ganazznyer aiiman.. aksi stunt ni

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...