klik-klik

10 December 2012

vespa antik

Assalamualaikum..hai semua!..lama x bersiaran kan nens ni..huhu,ye kawan2!..header baru..hehe..buat sedirik jek..bosan plak tgk yg lama..hehe..arini saja kongsi gambar vespa antik kt umah sdara hubby masa g kait rambutan kt kebun aitu..hehe...

 poyo..hohoho..verangan lah tu bonceng awek pakai kebaya ketat..wakakaka



yg ni plak model vespa antik..boleh???..xleh yg antik, vespa baru lg terkini pon bolehhh...hahaha..layannnnzzzz




psssstttt : sedikit bz dan mood ke laut..hohoho



18 comments:

ct rahani said...

comel vespa tu dik.. petang2 leh bawak pusing2 kampung.. alahai sonoknya.. hehe..

azizah :) said...

seronok bawa jalan2 guna vespa ni pusing 1 kampung!

Sharifah Nadzarah said...

tu lah model kebaye ketatnye..hehe

NM03 said...

kasi aku skit moktan tu noks




LiLy @ MaMaQiStInA said...

Best ni naik vespa antik..cute model vespa tu..^^

ieda said...

ahahah cute je ness ngan vespa tuu .. kalau di kg akak , siap ada persatuan tau dik .. antik2 dan cantik2 mereka modify ! ...

cantik header baru ness ;)

nik ros said...

mmg antik la vespa ni :)

maszmadi said...

vespa antik, orangnyer pon antik jugak ker?.... muahaha

larikkkkk

::NureeN:: said...

abah nureen pon ada vespa tp dia dh renovate hahha renovate mcm umah plak yerr :P

Izan Ishak said...

jarang dah jumpa vespa antik camni kan nens. sepupu k.izan ada sebijik ni. kalau dtg umah mak mesti naik vespa comel dia tuh.

Cho Zila said...

terkenang dulu2 naik vespa gi sekolah ngan bapak...

Nafira usof said...

waaahhh.. syok woh.. dapat merasa naik vespa.. hehehe

Amie said...

Seumur hidup Kak Amie... pernah beberapa kali naik vespa zaman kecik2 dulu tapi berdiri kat depannya he he he ehhh

LYAfrina said...

entri pertama untuk december.. mesti nens sibuk sgt ni kan???

pttnyer nens kena ambik pic b-2 dgn hubby.. hehe

cantik je header nens tu..lya de bakat nk buat sendiri

LYAfrina said...

entri pertama untuk december.. mesti nens sibuk sgt ni kan???

pttnyer nens kena ambik pic b-2 dgn hubby.. hehe

cantik je header nens tu..lya de bakat nk buat sendiri

MrS. F!zA said...

mmg antik gguh tu.. lain benar bentuk dia..haha

header rumah kita 2tahun dh tk bertukar..hihi

nkmtk tlg vote smbil join GA

http://www.mrsfiza.com/2012/12/jom-menang-lucky-draw-fm-uss-singapore.html

hanya klik button G+1 di antara arrow up n down aje dan tggl komen

adza irdawati said...

comelnyer vespa tu hehe

lizz said...

kemain antik...vespanyer tu...

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...