klik-klik

24 May 2011

aksesori tudung

assalamualaikum..selamat malam..cewahhh..kali pertama tulis blog malam2..hehe..biasa asik tdo terbungkang jek ngn my ammar..hehehe..xde pape yg penting sgt malam ni..cuma nk updated hasil seni tangan yg dh siap..baru2 jek siap..panas2 lagik..hehehe..byk jugak siap..sbb xde org kacau..budak tecik tgh....

syokkk tido..alhamdulillah...lega sket ibu..bole wt kerja sket...( gambar baru amek ni..hehe )

okes kita cuci mata ngn gambar di bawah ni ye..ni sume tuk aksesori tudung..ade dua jenis..jenis yg berPIN dan jenis KLIP..kalu yg KLIP boleh klip pada tudung dan juga klip kt rambut si comel anda..hehe..yg PIN punya boleh juga letak di tudung dan juga dijadikan kerongsang....layanzzzz pics dibawah:

ade kaler itam kelabu,biru,pink n pepel..nnt saya buat lagi colourfull okes!

ni dr sudut photoshoot berlainan..cewahhh

 zoom..
 PIN dan KLIP..yg bunga gedabak n love2 tu bole digayakan pada tudung dan juga rambut si comel anda...

ni yg sudah di bungkus..nk jaga kualiti kene bungkus cepat2..nnt lunyai abes..hehehe...
harga bagi mereka2 di atas xla mahal ye...yg berPIN hanya RM 3.00 shaja dan yg KLIP RM 4.00 sahaja..
jika berminat boleh email saya di Mariani_86.neni@yahoo.com atau add FB sy di Nens n Craft tuk melihat koleksi yg lebih byk lagi.....okes sekian shj..nnt ade yg terbaru sy updated lagi..nk BW jap..sebelom tdo..hehe...

13 comments:

Ain Shafinas said...

huh !! sangat geram melihatnya. nak okeh ! huh :(

Nens Collection said...

boleh sha!..pilih2..hehe

ayah ammar said...

comelnyeee

cik aisha said...

kreatifnye la...kalau sy pnya tgn mesti xmnjd...haha

qellissa said...

eeeee cantik2 lah...sukerr.

eB ezrin said...

cantek... eB tabik :)

Nens Collection said...

cik aisha
cuba dulu..mane th kreatif kan..hehe

Nens Collection said...

qelissa
tq..boleh ler grap 1...hehe

Nens Collection said...

eB
tq akak...hehe

Muhammad Insan Kamil said...

unique.. :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik2 semuanye..

aLeesYa's Mummy said...

comel sume...errrkk toys ulat tuh sama cam ank saya punye..hehehe
okey dh follow blog kamooo

Anonymous said...

cntiknyer....kalu order bnyk braper harge ek.....kt tmpat sy der lg ni....musim...comel..bangat....

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...