klik-klik

19 May 2011

cantik tak???..hehe

Assalamualaikum..selamat pagi...
arini pagi2 lagi dtg opis.(oppss kantoi blogging kt opis..hehe) x sabau nk menulis n3..sebenarnye dr smlm lg ni..tp bahan2 nk menulis blom lengkap lgi..jd arini saya akan realisasikan..hihi..
Kawan2 th x sy sgt gumbira arini..senyum smpai ke telinga dh ni..hehehe
mcm ni haaaaa....
nak tahu??????
gini citer die...sempena sambutan hari ibu yang lepas..one creatif blogger ni http://www.idham-xpression.blogspot.com/ telah mengadakan contest sempena hari ibu..temanya anak dan ibu @ ibu dan anak...yang memerlukan kita menghantar gambar untuk dilukis sbgai koleksi peribadi en.idham sendiri..iaitu tuan punya blog tersebut...dan sape2 yg terpilih akan dilukis wajah mereka dan menerima soft copy daripada lukisan potrait tersebut...En.idham ni sgt kreatif orgnye...dah byk gambar2 yg die lukis dlm koleksinya...mmg tekun orangnye...nak tgk lukisan gambar2 lain sila la follow blog en.idham di ats...
so...gambar yg dipertaruhkan sempena hari ibu itu adalah...
taraaaaa!!!!!!



 hahhhh ni la die...gambar ibu ammar dan ammar haziq..dan kami terpilih untuk dipotretkan menjadi lukisan itam & putih bersempena hari ibu tersebut....terima kasih sekali lg kepada en.idham pemilik blog http://www.idham-xpression.blogspot.com/ kerana memilih kami...
 jadi...nk tgk hasilnye x?...
ini dia!
sama kan !
skali lagi tgk,yg ni plak gambar asal & yg dilukis..
sama kan??????....nk tgk lagi byk gambar2 lain boleh ler ke blog en.idham http://www.idham-xpression.blogspot.com/
rasa2 la kalu sy x letak gambar original sy..ade x kawan2 yg mengenali sy hanya melalui lukisan potrait ni...emmmm
jawapannya...pasti!..pasti kenal punya...ni buktinya..heh heh heh
klik untuk tumbesar yek
ni adalah FB en.idham...so boleh la like FB si pelukis potret okes!
klik untuk tumbesaran
cuba baca komen first skali..hehe..itu adlah kawan kpd kakak saya yang komen..sy kenal k.asma ni ms sy umur belasan tahun lagi..adalah dlm 2 3 kali jumpa..dan selebihnya hanya berhubung dlm alam maya ini sahaja..ini bermakna lukisan ni mmg mantap! ( xleh wt jahat kalu macamni..nnt mudah kene tangkap..hehe)
so sape2 yang berminat nak lukis gambar yang tersayang sebagai hadiah atau koleksi frame kt umah boleh carik en.idham...saya pasti anda xkan menunggu lama untuk melihat hasilnye...dan harganya sangat berpatutan..okes sekian shj n3 gumbira arini...horrrrrayyyyy!!!!

P/s: http://www.idham-xpression.blogspot.com/ jadi la follower di sini ya..
n3 ni bukanla semata2 nk promote tp lebih kepada penghargaan...peace!!



10 comments:

Salmi Khairil said...

sama lukisan dan gambar..next time boleh saya tempah gambar ngan hubby

maszmadi said...

cantieeek

m!3yr4h_LolLy said...

nice sangat.. penah gak terjah blog dia.

Nens Collection said...

SALMI KHAIRIL
bole2..cepat sgt siap..xyah tggu lama2..hehe

Nens Collection said...

maszmaidi
kan?..boleh tmpah tuk gambar family nnt..hehe

Nens Collection said...

mierah lolly
nnt boleh la try lukis gambar mierah lak..hehe

Ain Shafinas said...

tak fhm la.. dye kenakan charge ke tak kak ? cun lah. memang sama ngan gambar tu.. huh terpukau :D

Nens Collection said...

sha..yg ni x kene cas la..sbb akak terpilih sempena ari ibu aritu..hehe

Anonymous said...

ibu dan anak yg comel.....

daddy ammar said...

gmbar i xder ker.,..huhu

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...