klik-klik

14 August 2012

RINGKASAN

Assalamualaikum semua..salam 25 ramadhan..alhamdulillah sihat, rezeki masih melimpah ruah..;)
arini nens nk tunjuk 2 kad raya yg nens dapat & selingan2 menjelang aidilfitri ni..hehe..

 ni dari abg eq..dh lama nens x jenguk blog die sebenarnye..x sangka ade lagi address nens kt die..hehe..tq abg eq!


 ni plak dr kak eliss..lawa gilerr..suka sangat, time kasih kak eliss..!
sayanggg kak eliss ketart2..ececece!


 kuih raya dari pejabat, tiap2 tahun ade!..almond london wajib ade..hehe kegemaran saya tu...;)


ni plak hobi baru, kumpul set tupperware!..ekeke..main kutu ni, nk bayar gedebuk x mampu sayerrr,..hehe..;)

sekian..ringkas2 ajek..huhu

pssttt : nk jwb soklan kak eb n3 nens smlm, kak eb, umah nenek kt kampong mmg sejuk gilerrss malam2..ammar kalo duk umah nenek konfom kene pakai baju lengan panjang masa tido..umah kayu..siang plak mcm sauna la panas..sbb tu pakai pampers ajek di siang hari..haha

10 comments:

Eliss Mie said...

almond london pun wajib ada gok kak eliss.

sama la rumah kak eliss. siang dok leh duduk atas rumah tapi kalu tido kalau tak pakai toto tebal tu, berasa mati kesejukan.hehehe.



terima kasih backlinknya :)

Amie said...

Best dapat kad raya kan Nens...
Kak Amie ada cerita tau pasal almod london.... beberapa tahu lalu time raya kakak buat sendiri almond london...punyalah penat nak bubuh coklatnya tu, bila esok nak raya kakak tengok tinggal 2 ketul dalam balang! Ha ha ha hahaaa... trupa-rupanya 2 anak kakak yang makan bagi habis....

Aishah Jahirah said...

nampak koleksi keychain sekali....saya time raya biskut raya and kuih raya tak berapa nak makan sgt.lemang n ketupat pun xmakan sgt...raya pun cari nasik..huhuu

::NureeN:: said...

nureen tempah jek thn ni (mmg tiap2 thn tempah pon) hahahha..
:)

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. setakat nih dapat 3 kad raya.. best2~

yeahhh.. dapat kuih raya~ bulih lah tumpang sekaki nanti.. hahahahaha

waahhhh.. ini hobi orang banyak duit nih!! aku dop mampu nak beli brand tupperware.. beli kat kedai 2 hengget jek..keh keh keh

Salina@IbuAqil said...

Akak baru dpt 1 kad raya pos..
Dr adik yg plg setia tiap thn anto kad raya..
Walaupun akak x balas setia dia ngantor..
Hik3!!!!

maszmadi said...

ada dah kad raya neni kan, leh gantung kat umah raya nanti.. hehe

Myra Jay said...

Myra tahun ni takde almond london, tak sempat nak buat sibuk dok niaga kat Pasar Ramadhan :)

azizah :) said...

bestnya opis bagi biskut raya..seronok2...

MamaEma said...

ada beberapa keping kad raya dah diterima tp belum buat entry jer..huhuhuhu

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...