klik-klik

18 February 2013

gunting rambut

Assalamualaikum semua..ada yg rindu kami x..huhuhuhu..mood mmg kelauttt jek..ssh betul nk konsisten hari2 n3 ni..huhu..nens setakat tak updated blog ni..nens jd silent reader je tau..malas benor2 nk taip ni..huhuhu
okes jom layan gambar anak teruna nens ni yg potong rambut,kemain susah tau nk gunting rambut die,masani duk kt ganu balik cuti raya cina..

 muka bengkekk je..sbb time ni org duk gelak kan die..yela tergaru sana,tergaru sini..pastu buat muka ngantuk..gewaammm..ni adalah kali pertama ammar gunting rambut duk baik camni..biasa ibu n ayah die gunting rambut dlm bilik air..dan x sah kalo x "sompek"..ni pon abg ipar nens baiki ni,lps nens dh sompek kan kepala die..hahaha..baik benor bila abg ipar nens yg gunting kan..hihi


 tgk tu..tergaru sana sini..gambar dr henset je..mls nk transfer dr kamera gabak..


 muka ngantuk ke pasrah x tau..nenek duk pegang kain buat halang rambut kene badan..hehe


 muka bengkekkk..haha..mmg org duk gelak kan die jek..die buat x tahu jek..haha


lepas dh siap orter..yg nmpk botak skit tu la,hasil air tangan ibu die dlm bilik air,bila gunting rambut die,mmg X SAH kalo x sompek..hahaha..bila g kedai ngn tokki ramai yg tegur gunting rambut kt mana..haha..naseb lerr...



sekian...





22 comments:

FARAH deeb said...

Hahahaa samela kite Nen. kalau potong sendiri alamat sompek le jawabnye. mana maunye budak2 dok diam. Tapi bile bawak gi kedai elok pulak tu dok diam... grrr hehe... Jemput singgah :)JJCM: Barracuda Cafe

:: Mrs.Eady :: said...

comel :)

Ratu Hatiku said...

Hihihi...anak saya pulak suka gunting rambut.. sambil gunting sambil senyum perasan depan cermin. :D

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bertambah comel...
Qis pun susah nak potong rambut dia..nak potong rambut depan jer pun kena berperang dengan dia dulu... :)

Rin Maira said...

lorrrrrr.............ada tanah lapang plak tetina nih...hehee

NM02 said...

nok... aku penah gunting rambut adik ipar aku dah baper kali b4 dia kawen... terer tak aku... hehehe

lizz said...

ammar nak hencem kena potong rambut tau...

Nafira usof said...

hahahahaha... klakar gitu masa tuh..
dengan muka berserah jer.. pastu tersengguk2.. hahahaha..

rindu Ammar.. jumpe awal bulan tiga nanti eh~

wahida said...

dah gunting rambut lagi nampak ketembaman anak bujang sorang yg comel ni...geram tau!!

yana aina said...

kalau bwk g gunting kat kedai pkai mesin tue mesti lg dia tkut kan ... mcm ank buah yana. smpai leleh2 air mata dia. hehhh

Cho Zila said...

ala muka bengkek dia sangat kelihatan.. macam nak larijer dia... tapi tetap comel tau..

eT said...

ok tu ibu dia ada bakat..keke..dia rimas agaknya kan...

azizah :) said...

hehehe mmg nampak muka tak puas hati tu..hehehe nasib tak meraung!ngee

Dee said...

hahaha..habis rambut dia tau..mujur takde gf lagi..hahaha..

dee pun gunting rambut anak sendiri..tp lately bwk dorang gi kedailah sbb nk cantik..hihihi..rambut budak masih murah..kalau gi mamak lagi murah..

maszmadi said...

pesen baru ler tu gunting rambut sompek2 tu kan.. hehe

mamalieyna said...

Hahaha..fesyen baru eh ammar..saje je mama tu kan :-)...

Mksdnya ammar tk pnh g kedai la ye..jimatt duit..heehe..

rohayu osman said...

hehe... fesyen baru.... tokey kedai pun tak tahu cm ne nak gunting cm tue...

Izan Ishak said...

k.izan dulu masa anak satu selalu gunting rambut anak kat umah. dan ramailah yg tegur guntig kat mana tu. sbb nmpk sgt kesompekannya... haha

skrg dah ramai askar kecik wajiblah 2 minggu sekali terjah kedai gunting rambut.

Izan Ishak said...

k.izan dulu masa anak satu selalu gunting rambut anak kat umah. dan ramailah yg tegur guntig kat mana tu. sbb nmpk sgt kesompekannya... haha

skrg dah ramai askar kecik wajiblah 2 minggu sekali terjah kedai gunting rambut.

fieda said...

kak fieda pun dulu masa anak2 kecik gunting sendiri gak dlm bilik air..skrg msg2 dh besar tak nk dh mamanya guntuing..sume nk gi kedai..

Ema Blog said...

rambut budak cepat jer panjang...hehehe..

Aishah Jahirah said...

wuu abeh rambut ammar kena kerja dgn ibu dia...

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...