klik-klik

23 November 2011

wordless wednesday - gyro bowl


gambar lama : bekas x tumpah atau gyro bowl beli kt ammar..tp budak2 skang kreatif,kalo die nk buat sepah,macam2 akal die buat nk kasik bersepah..hoho..

sape nk tgk function bekas ni klik link bwh:

12 comments:

Hirdayu Rahmat said...

kenapa lahhh macam bestt nye ade adik kecikkkkk ^__^ huarhh ~~

Salina@IbuAqil said...

Budak2 sekarang panjang akalnya.. ;)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

comel plak tgk bekas ni..
Budak2 skrgkan bijak..
saje lah tu bagi mama keja skit.. ^_^

maszmadi said...

pernah jugak tengok

tapi kalu dah dpt anak cerdik cam ammar tu, bekas canggih camaner pon, rumah ttp sepah.. haha

MamaYatie said...

yer la..mula2 mmg nak beli juga tp bila pikir mysara ni type makan luah,tabur atas lantai...jadi tak de makna dah bowl ni...huhu

♥ nana i am ♥ said...

wow!canggih :)

wahida said...

makin canggih sekarang ni...

|| NaFiRaa || said...

betol tuh.. kalo dia nak menyepahkan barang.. dia akan pikir sampai lah sampai hajat hati dia..

eB said...

cantek la. suker.

emarieys said...

kalau anak ema..dah dipenuh air untuk main masak2

Unknown said...

hehehe..betul...mamasue pun rasa klu dpt kt medina ni,sure akan tumpah juga...silap2 dibalingnya...dah nama pun 'ball'

::NureeN:: said...

menarik, bleh cari jgk nih hehehe

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...