klik-klik

21 November 2011

wajah tersayang

Assalamualaikum semua..
selamat pagi isnin yg hujan dan mendung..huhu..bagai mengetahui hati ini yg dlm kesedihan..( padahal dh musim tengkujuh..mmg la hujan..huhu) buat semua rakan2 Ammar dh berada di terengganu..semalam kol 11 malam baru smpai kuantan,siap pakat ngn makcu..bwk ammar g dapur..umpan air vitagen..xnak die tgk ibu n ayah die balik...huhu..( berlinang air mate nehh..huhu)

lepas dh selamat melarikan diri..masing-masing senyap dalam kereta,melayan perasaan masing2..saya xyah cakap ler..berlinang air mata..ayah die senyap je..nangis kan jatuh ego,hohohoho so layan je radio yg berbunyi ntah lagu ape2,diiringi ujan yg lebat giler tu..huhu..disamping tu,tangan duk taip mesej kt makcu die,bertalu-talu soklan di tanya..
ammar nangis x?, die cari tak ibu die? die buat ape?, x tido lagi ke?..huhu..sepanjang jalan mesej..dan sepanjang jalan dari dungun smpai ler kuantan meleleh air mata..huhu..sedihhnyeerrrr...
dari report makcu,ammar tak nangis pon..die nangis nk susu jew..cuma ade la die tanya perkataan femes die " ane? ane? ane?" maknanya mana atau dimana @ where..hehe..die cari ibu n ayah die ler tu..smpai dlm bilik cari..huhu..lagi la saya meleleh-leleh air mata..sampai jer umah semalam,terus tido..penat nangis..huhu..
bangun je pagi td terus msj makcu die..emm..ok2 aje..semoga die dpt biasakan diri die nnt...huhu

okes jom layan gambar ammar masa duk umah nenek..buat pengubat rindu ibu die ni..huhu,semua gambar tersengih, kalo snap gambar dengan tepon makcu die sengih la..sbb flash die lama,die suka tgk flash tu menyala..jd gambar sume sengih2..comell gittu..hehe..

 ammar
 posing..

 buat muka comell ye..

 senyum..

 olololo..rindunye ibu kt ammar..hoho

 menggoda tak..

 aksi harimau nk lawan garuda arini..

 alahai dh berpetak mukanya..ni yg best peluk ni..huhu

senyuman menwan..kalo ckp senyum2 tunjuk gigi..meleret senyum..hoho..
 

16 comments:

Amy Syaquena said...

suka lihat senyumannya , sangat mengoda u hehe...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good boy ye..tak nangis.. ;)
Manis sungguh senyuman ammar ni.. ^^

wahida said...

comel...bagus..tak nangis pun...

ibu jgn sedih2 tau...dia ok tu...

eB ezrin said...

ibu tc yer :)

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

ammar ni fotogenik la...comel je posing....ammar dok elok2 ye ngan nenek ngan makcu...;p

|| NaFiRaa || said...

ammar jaga nenek ngan tok ki yer.. nanti cik ngah balik tengok ammar... ehehehe

Salina@IbuAqil said...

huk3!! air mata akak dah bertakung dah dear.. Sedih!!

MamaEma said...

ala..siannya..kena tinggal dgn nenek erkh..jgn notti tau

maszmadi said...

alorrr da start windu2 an ker nieh.. hehe

MrS. F!zA said...

hihi mmar sama mcm darwisy kecik2 asal nmpk flash msti sengih2..

MamaYatie said...

jgn sedey2x...selalu2 la call ckp ngan dia..

♥ nana i am ♥ said...

kids zaman sekarang memang advanced!pantang tengok camera ke, handphone ke dah taw nak buat ape kan..

sayu pulak tengok gamba ammar ni kak nini..muka sengehhh je manjang.awet muda cam ibu laa nanti :) heeehee~

Mama Gee said...

alololololo...takpe..diakan saja dia baik2 kat sana...ramai org melayan dia..mesti dia happy...

m!3yr4h_LolLy said...

biase la to kak, kalau berpisah dengan anak. huhuhuhu.

comel betol ammar. geram tengok. hee

Marina said...

sedihnye kena tgl tapi nak wat mcm mane kan? tapi dah tgk dia senyum sokmo tu, sejuk sikit hatikan?

Maya Lisa said...

mesti rindu sangat kat amar kan kakk....... maya pun rindu adik kecik kat semenanjung !

same tak eh rase rindu adik kecik dengan rindu anak sendiri ?

ececec~~

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...