klik-klik

29 November 2011

seksi ngn bendera

Assalamualaikum semua..
lama rs x buat n3..hehe..jom layan gambar ammar yg cekci ngn bendera..duduk umah nenek jumpa bendera tangan ni haa..ape lagi berkibar semangat kenegaraan..hehehe





sori anty2..uncle2..ammar cekci plak..
bye..
p/s: mood ke laut..asik duk pikir ammar je..stiap ari x sabar nk menunggu ke jumaat..hohoho

12 comments:

|| NaFiRaa || said...

ok dop ammar kt umah nenek??

Nens Collection said...

okey je..tp ms nk balik tu mcm die tau2 je org nk tggl die plop..nangis..last2 moksu bwk naik motor..hoho

eT said...

waaa...pandai ammar posing ngan bendera...hehe

MyRule said...

Naper antar ammar dok kg ye? Dulu masa PJJ ngan my Ammar, kalau nak balik SA, i memang kejutkan dia. Bagi dia nampak. Tak mau sorok2. And i bagitau dia awal2 kenapa dia kena tinggal kat Melaka..kenapa I kena balik SA. Memang dia x buat perangai and x cari i. I bagitau juga i balik hari aper. So, memang Jumaat tu dia macam standby nak tunggu i balik... :)

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

phewit....seksisnye ammar..nakal x ammar ni kt kg....hehee

eB ezrin said...

aum aum aum ;p

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Auww..cekcilah..
Chubby ammar ni..comel.. ^^

Salina@IbuAqil said...

grrrrrrr sayer gewam ni rasa nak terkam jerk.. ;p

maszmadi said...

seksi pon seksilah, janji semangat kenegaraan tu ada.... yerk ammar

Maya Lisa said...

huarghhhhhhhh !!


meh tido ngan akak maya mehh !!!

Amy Syaquena said...

auwww seksi u , seksi2 pun bendara x lepas di tangan hehe..

MrS. F!zA said...

cekci tp semangat patriotik..ahaks

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...