klik-klik

9 January 2012

santai isnin

 korang pernah buat x??..hehe

 x nampak pon..wekkk..

 motif : jangan pecahkan kalo xnk sapu

 sbb tu ramai lagik yg merokok..;P

iklan jimatkan kos bayar model..ahakkk

19 comments:

intan_blur said...

pic yg atas sekali intan penah buat..hehhehe..klu dah penat sgt memang mcm tu

Marina said...

hehe...tak penah buat lagi...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..setakat ni tak pernah buat kot.. :)

|| NaFiRaa || said...

hahahaha...
gambar pertama kena edit sikit.. siang baju atas katil.. malam.. baju masuk bakul.. kekeke.. rajin baru lipat..muahahaha

maszmadi said...

muehehe.....

Mama Gee said...

hhahaa yg pertama tu macam terkena batang idung.. ;)

MamaYatie said...

selalu saya angkat kain dr ampai terus masuk bakul..jadi bakul la yg ditolak ke hulu hilir instead of kerusi...wakakaa

eB ezrin said...

ha ha ha, haku gelak bsr sbb sellau buat ;p

Nens Collection said...

haha..kawan yg x pernah buat tu..mmg tabik spring ler..sy dulu2 masa kolej slalu buat..skang pon buat jgak,tp kekdahnye lain..duk dlm bakul..kdg2 2 3 bijik bakul..hohoho..

Diana @ bilakukatacinta said...

yang nombor satu tu pernah ye Nens...almaklumlah..kita kat umah sorg2..bila hubby gi keje..ape lg kite nak buat??..heheee

Aishah Jahirah said...

yg pertma biasa le bila pnyakit m dtg....pic ke 2 pnt je peace xnmpk upenye...hahaa.last sekali mmg jimat gile kos model...;p

wahida said...

yg first tu mmg aku selalu buat..bila time gitu je, terus rasa nak hire bibik buat semua tu...adoi la...

Mama Ema said...

tak pernah buat..hari minggu time lipat kain segala...hari kerja memang bertambun laaa

~izan~ said...

seribu makna kartun2 ni ekeke.pakai kartun org lg cepat faham. hehe

::NureeN:: said...

hahhahaa... yg 1st tue x buat sbb asben akan marah, slalunya klau dh kering angkat terus lipat.. sbb nureen sidai baju dlm umah

m!3yr4h_LolLy said...

pic atas to, memang penah buat. sekali peram sampai 2 3 ari jugak la. heheheh

MaryaYusof said...

Yang baju tu mmg biasa je buat...tp xleh lama2 nnt pening kepala...hikhikhik

MrS. F!zA said...

wakakakak..kelakar lah..

kayyana said...

hahaha. adoihai.. yg atas tu mmg tak pernah watla..yg lain lain tu kdg2 ade jugak dtg sengalnye kan... hehehe..

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...