klik-klik

10 April 2012

aksi-aksi

salam semua..hepi tuesday..
korang geram x bile bergambar jek ade org buat aksi jelir,juling dan yg giler2 dan buat spoil gambar..geram kan...kite bukan main kontrol ayu..haha..oleh sebab ade org yg spoil kan gambar saya jd sy nk publish byk2 gambar die kasik glemer skit..haha..
nak tgk scroll bwh ye...



 
 *



**





***



****





*****





******





taraaaaa!!!! 
ni dia budaknye...naseb ler sayang...kalo x mau kene siku ngn siku runcing i neh..kiki..ni ler gambar rentetan dr besday ammar semalam..dr menyemak dlm tepon baik abadikan muka ' comel ' laki i neh kt sini..kikiki




 olololo....comelnye...rs nk tarik2 telinga..ekekeke..xpelah bang.janji sy comel..haha..boleh gituuuu???

okes terima la posing cover majalah DARA..kikiki..buat anda semua...hehehe

 dan ni pula buat hubby,balas balik memek muka semewek abg tu..hahaha..burok x?..burok kan...

posing ngn kete ayah cik a.k.a sukri adik lelaki saya...
bulan 5 ni cadang nk buat lesen kereta..hehe..senang skit nk bergerak biler pandai ni...dan boleh tukar2 drive bile nk balik kampong..maunye dari 2 jam jadik 4 jam baru smpai..hehe
doakan saya ye kawan2..doa supaya lulus cepat2..hehe.. 

p/s: blogwalking arini..tegur kawan2 lama..sbb dh lama menyepi ni..hehe

12 comments:

::NureeN:: said...

lama x singgah cini, neni pon lama jgk sepi kan :)

maszmadi said...

hehe janji cumel di hati kita kan...

eB ezrin said...

lamer x nmpk :)
harap u sehat yer ....

ala, org laki mmg g2... shah tuh kalo publish sumer gambor dier wat muker, musti dier pn segan ... ha ha ha

intan_blur said...

hahahha..2-2 sporting.. i like !!

Marya Yusof said...

As salam Neni,

Tulah lama betul menyepi...hehee.. Welcome back! Sportingnye hb die... 2-2 pun sporting... Nice :)

mama pipie said...

haha.. ni mesti ngam hubby n wife.. kelakar hihi.. happy bday to ammar ye. ammar big boy dah

LYAfrina said...

hehe..mcm2 so sweet la

Amie said...

He he hehhh... yang penting korang rasa bahagia!

Salina@IbuAqil said...

Alolololo!!
Akak rindu ngn adik sorang ni..
Akak pun mood merudum gak nak berbelog dik..
TQ sis.. ;)

Maya Lisa said...

miahahahahah !! ape lah akak niii ! cover dara tu dah boeh tahan dah. yang after cover dara tu, bahahah !

Mama Gee said...

hehee tgk tajuk td..ingatkan aksi si ammar... :)

Aishah Jahirah said...

hahaa....buat lg muka comel kan dah glame....;)
nak amek lesen ye nanti...semoga semuanya dipermudahkan..panjang la kaki nanti dapt lesen.heheh

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...