klik-klik

17 April 2012

bz arini..

Assalamualaikum..
arini ibu ammar bz skit..ade keje plak kene buat..huhu
company kami diuji lagi..sebijik bot laut dalam terbakar di terengganu dan tenggelam,ade dekat RM900k rugi bersama isi dalam,seperti pukat, enjin, perkakas dalam dll..fuhhh..dugaan betol..semoga lepas ni ade rezeki2 lain buat company kami..adat berniaga...

jom layan ammar ngn belon die,gambar ni masa tgh siap2 nk sambut besday die yang lepas..lokasi umah nenek..

 AJK belon..ayah ammar & nenek..haha..bapok2 ayah tiup..cayalah!

 ammar pon tiup jugak,bersembur air liur..haha..kembong pipi2..

 kembang kempis perut..semangat!

 berlipat2 dagu..bambam btol anak ibu ni..

 ammar posing ngn belon hasil tiupan ammar...oppss ayah ammar ler..amar x lps2 walopon sebijik,haha...ape yg die pandai???

 pecahkan belon..bila tgk byk2 ayah die tiup..die g pecahkan belon..menjerit 1 rumah dengan gelagat die..haishh x takut langsung..lagi org menjerit lagi die buat...rasa nk geget2 aje..

 amboi2..org penat2 tiup die g pecahkan..

 hiyarrhhkkkk...pong! pecah...pastu tercari2 mana belon die..haha

 ade dekat 10 bijik pecah sebelom acara..lps acara tu..abes,tggl yg gangtung2 aje, naseb ayah die beli banyak..hoho..

 terima la posing dr budak mantap! tegap! montel! <----------tema maklong ammar..hehe..asal duk umah nenek segala benda alah keluar,kereta ni bapak tahannye..dari zaman adik saya yg lelaki lagi..smpai ler ke ammar leh naik lagi..

p/s: arini mcm lmbt ajek blogwalking..kawan2 singgah dulu ek..nnt saya balas..

11 comments:

LYAfrina said...

olorr..meriahnya.. main tiup2 belon...seronok ammar...

**nens keje kt comp.shipping mana yer?? sbb lya pon keje dgn shipping company.. bot mana tu y terbakor?? mmgla..kalo melibatkan bot/kapal ni blh myebabkn kerugian bganda..apa2 pon..lya doakan agr semua nya dpt di selesaikan..

m!3yr4h_LolLy said...

lama tak tengok gambar ammar. semangat to nak tiup belon. hehehehe

MamaEma said...

ingatkan memang ammar tiup belon tu..sebab tgk semangatnya duk meniup...huhuhuh....dugaan orang berbisneskan..maybe ada rezeki yang akan datang mencurah-curah..

wahida said...

lama tak singgah sini sekali tgk ammar dah besar la...dah makin mantap dan tegap...hehe...comel!!

ammar tak takut lak bila pecahkan belon tu yer...kalau budak lain tu, sure dah nangis...hehe...

|| NaFiRaa || said...

hahahaha... kemain semangat tiup.. tapi pipi jek yang terlebih kembong.. belon dop kembung2 pon.. hahahaha..

kalo cik ngah ade.. konfem cik ngah join xtvt menjerit beramai2 bila ammar duduk atas belon sebab cik ngah penakut..hahahahaha..

memang tahan kan.. dari mat yie kecik lagi kete tuh.. sampai sekarang masih okeh.. cume rupe kete jek x bape nak comey..hehehehe

Mama Gee said...

tahan lasak betul kereta mainan buatan dulu kan...

♥ nana i am ♥ said...

berani nya ammar haziq pecahkan belon..auntie nana penakut dengan belon :P kak nini, tolong laaaa pelok kan si bulat comel gebu ni untuk nana please~ geramnye tengok ammar!

Salina@IbuAqil said...

Amboi!! Semangat Ammar.. Akak penakut balon ni.. Takut pecah.. Hik3!!!

Aishah Jahirah said...

si pemecah belon.hehee.kdg2 rasa seriau jugak bila dgr bunyi belon pecah ni.....
moga rezeki company nini bertambah pasni...900k banyak tu rugi...

MrS. F!zA said...

kembung2 pipi ammar tiup belon..darwisy penakut belon..smpi ngis2 kalo tgk belon terbang2 dlm rumah atau bergerak sdri..hahaha

intan_blur said...

adoiii,,ngerinye la hai intan tgk gamba ammar yg duduk kat belon tu..seriau rasenye..huhuhu..

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...