klik-klik

6 June 2012

hepi anniversary ( updated )


HEPI 6th ANNIVERSARY
6hb 6 2012
SEMOGA KEKAL KE AKHIR HAYAT..

 sambut mane anniversary?..hihi




pssstttt : nens punyer anniversary esok 7hb 6...cuti la detim sama abe..jumaat balik kampong terus..hehe

15 comments:

LYAfrina said...

ooo... adik beradik???
hik..hik..

kebetulan lak..beza tarikh sehari je. happy anniversary day for both of you... smoga kekal bahagia hingga ke syurga..amin

::NureeN:: said...

hepi anniversary in advance... moga bahagia hingga kahir hayat..

Mama Gee said...

wahhh Happy Anniversarry utk kakak neni...semoga berbahagia ke akhir hayat...

Happy Anniversarry buat neni and hubby juga....Nak deting mana tu?
Nak ikottttttt hehee

maszmadi said...

happy anniversary kak ra n abg nafi.....

neni esok yerk, nak join dating boleh..... hehe

Myra Jay said...

Happy Anniversary Buat Zura dan suami :)

& Happy Anniversary untuk Nens in advance..

Esok takut tak sempat nak wish sbb exam :)

Myra Jay said...

Happy Anniversary Buat Zura dan suami :)

& Happy Anniversary untuk Nens in advance..

Esok takut tak sempat nak wish sbb exam :)

wahida said...

hepi anniversary buat zura dan buat nens jugak...

semoga kalian terus berbahagia hendaknya...amin...

MamaEma said...

selamat ulangtahun untuk kakak nens dan nens juga...

|| NaFiRaa || said...

Terima kasih atas N3 special ini..

terima kasih untuk semua ucapan dan doa kalian semua..amin..

nantikan speacial n3 di blog aku plak..:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy Anniversary...moga kekal bahagia hingga ke hujung nyawa.. ^^

MamaYatie said...

happy anniversary to both of u!
semoga bahagia sokmo!!

ct rahani said...

beza sehari jer.. sng ingatkan.. hepi anniversary in advance ye dear.. semoga kekal bahagia hingga ke syurga.. amin..

Maya Lisa said...

happy annivessary buat kakak kepada kak nensss ~!

fieda said...

hepy anniversary yg ke 6 awakkk...semoga ulangtahun ke6..smoga bahagia ke anak cucu cicit....

Nur Rahayu Izaima said...

anda di tag http://gadissukamakan.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...