klik-klik

28 June 2012

Taman Bandar, Kuantan

Assalamualaikum semua..
meh ler layan gambar ammar ni..
waktu bwk die g jenjalan kt Taman Bandar Kuantan, tempat mula2 ayah ngn ibu die detim..ekeke..Taman Bandar ni..tiap2 ari ramai org..ade yg joging, senamrobik, main wood ball, kayak, main bot laju mainan tu...byk ler aktiviti sini...

 sempat lg duduk kt devider tu..sambil tggu ayah die kunci kereta..;))



 nmpk je air..terus laju kaki melangkah...dh lama x bawak die dtg sini..sejak2 die dh paham arahan dan makin pandai ni..ktorg bwk ler jenjalan sini...



 terkedek2 jalan...



 tasik yg banyak memberi ketenangan sejak ammar dlm perut lagik...;)



 ;)



 di usia 5 bulan..lps balik keje..bwk ammar dtg sini...;)



 si bulatt ibu ngn ayah...;)



 ni plak waktu preggy kt ammar..mmg port sini la ibu sambil teman ayah die jogging..tenang sgt..udara nyaman ajek..;)..


pssssstt : bile leh kembali aktif berjoging ni..;)

21 comments:

♥ nana i am ♥ said...

second gamba tu nampak macam ammar tarik tangan ayah ajak masuk tasik ye kak ;)

jom kak nini kita jogging jom ~ ^_^

pena rozie said...

dah lame x jogging ni....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tempat dating erk.. :)
Sweetnye time pegnent tu.. ^^

::NureeN:: said...

joging kat umah je la neni.. nureen pon dh lama x jiging, gang2 netball ajak join main kat melaka thn ni, rasanya x join kot mcm nak semput ja

Marina said...

wah dari detim, mengandung sampai dah besar ammar tu still ke situ...tempat kenangan ye..hehe

wahida said...

joging ni aku buat masa zaman aku belajar je dulu...haha...ada dekat 10 tahun aku tak jogging...

Mama Gee said...

mama pun berangan nk jogging...tp takde org nk teman..bila ajak MR B dia kata belikan dia kasut sukan..kasut sukan takde...adesss...

|| NaFiRaa || said...

alaaa.. ajak jek ammar joging kat umah tok dia tuh~ padang luas tuuu.. kalo ajak ammar joging skali konfem kuar peluh berganda2.. hahahaha

Myra Jay said...

Mata bulat dan comel :)

Nen pun masa bulat(preggy) comel :D

Alin Marlini said...

salam nens...

tak penah sampai kuantan lagi..huhuhu

antibiotik tu RM8.00 nens..kalau RM800...mati akakkkk...hehehe

fieda said...

kalau balik ktn selalu gak kak fieda lepak sini bawak anak2..

maszmadi said...

taman bandar kuantan, kat ner erk? kalu taman gelora tau la... huhu, nak kena terjah ni kalu balik sana...

azizah :) said...

comey betul ammar ni.. bulat je..hehe

lagi comey akak yg preggy ni..hehe

Amie said...

Cutenya Nens masa pregnant tu....

LiYa HaNiF :: said...

mengimbau kenangan lalu nampak... :)

Fieza79 said...

mengimbas kenangan...suka tgk semua pic yg nmpk santai dan bersahaja...nak2 yg tgh brjalan dukung ammar msa 5bulan tu...

nn lylyn said...

boleh2..kalau nak seribu daya.. kena rajin2 jog =)
salam pkenalan..

Izan Ishak said...

byk kenangan rupanya tempat ni ye nens... patutlah ammar pun suka gi situ ye...

bulatnya ammar masa bby... gerammmm!

MamaEma said...

dah lama tak pergi tempat dating dulu-dulu..hehehe

Aishah Jahirah said...

dulu tmpt dating,sekarang pn ye lg n tmpt ammar jln2...;)

ct rahani said...

imbas nostalgia nih.. beshkan lepak tepi tasik.. tenang jer.. :)

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...