klik-klik

8 July 2011

1 MALAYSIA!

N3 ini xde kaitan langsung dengan mana2 politik okes..sekadar berkongsi perkembangan anak..;P

haiii...selamat petang..arini nk kongsi citer budak tecik Ammar..
Ammar ni suka sgt buat lagak PM kite masa die sahut 1 Malaysia!..ntah sapa ajar n masa bile die reti ntah..

masa ni umur die 8 bulan..Ammar dia x reti ckp 1 malaysia..die ckp chia! chia! hahahaha...pandai anak ibu ni..kikiki



 gambar atas tu diambil 2 hari lps..masa tgk buletin utama tv3..dulu2 kalu kite sebut baru die buat lagak tu..skang asal tgk PM die mest buat 1 Malaysia,lagi kite bersungguh sebut lagi tggi tangan die tu..hahaha..lawak btol..bile saya tgk aksi die camtu..terus sy snap..adoiii..kenal sgt PM die yek..hehe
besar dh anak saya..mcm2 dh belajar..huhu..
SALAM 1 MALAYSIA SEMUA..PEACE!

11 comments:

MamaEma said...

manalah tahu esok besar boleh jadi wakil rakyat pula..

Nens Collection said...

mamaema
insyaallah..jadik imam muda lagi bangga kan..hehe

maszmadi said...

hoho, patriotik sungguh.. kalau my lil aisha bendera malaysia tu disebut satu malaysia... haha, tengok logo, badge, atau apa saja yang ada bendera dia dengan sungguh sebut satu malaysia! sambil angkat tangan.. bagus anak2 sekarang ni kan..

mamasue said...

ade tokoh nih =)

cunndaa said...

hahhaaaa...lawak nye die..
konsep 1 mesia melekat kat die la tu..hehee

Zura said...

semua jari terangkat tue...bape malaysia tue...comel je tgk..

::NureeN:: said...

heheh comel... calon masa depan ni.. hehhehe.. klau ellesya la ni siap nyanyi lagi lagu 1 malaysia.. terikut2 ngan iklan

MyRule said...

oo..abang Ammar ni pun bulat2 gak.. :P

Asiah Termizi said...

ado gaya ni ammar nak jadi pm lak satu hari nanti. hehehe

cik aisha said...

comey je ammar wat gaya mcm 2.moga satu ari dia jd pemimpin...:)

NARDtheNERD said...

next PM kot ni...
:))

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...