klik-klik

29 July 2011

selamat berpuasa semua!

Assalamualaikum..salam hari jumaat semua..
first skali nk ucap tahniah la kt skuad pasukan bola Malaysia..walopon kalah..tp deorg ttp buat yang terbaik!..
hai..hai..hai..isnin depan ni dh puasa kite yekk..insyaallah..berjumpa lagi kite dengan bulan yang penuh keberkatan...saya disini ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada seluruh umat islam..selamat menunaikan ibadah puasa semua..semoga semua mendapat keberkatan..Aminnn....

masjid besar kuantan

arini ari jumaat..pd lelaki -lelaki di luar sana tunaikan tanggungjawab anda ye...
depan masjid ni adalah padang bola...ari2 biasa mmg tmpat game bola ajela..tp bila dh bulan posa nnt..akan bertukar tempat ini..bila time nk bukak posa..mmg sume pakat berkelah kt depan masjid,sbb senang bazar ramadhan yg boleh tahan besarnye kt tepi padang je..jd beli n makan citu terus..senang.hehe..tempat ni mmg selalu mendapat liputan media, dan suratkhabar2 pon akan slalu buat cerita ttg kemeriahan berbuka puasa di padang depan masjid kuantan...
masa sy belajar di kuantan fenomena berbuka puasa di depan masjid ni dh ade...so..skang lagi meriah tau..sape2 yg nk merasa kemeriahan berbukan pose di kuantan jom datang kuantan bulan pose ni..

ni gambar masa ammar 5 bulan..atau gambar taun lps berbuka pose di padang bersama kawan sy..anak die pon sebaya ammar..bulan pon sama..beza seminggu je usianye ngn ammar..

 tgk blakang tu..sume tgh get ready nk berbuka pose

 ammar kecik ag time ni..hehe

 berlatarbelakangkan masjid kuantan

dengan ekin..kawan masa belajar di kolej profesional mara dulu..
hope tahun ni dpt la berbuka puasa kt depan masjid ni lagi..lps buka je terus boleh g smbhyg kt masjid tu..hehe
okes sekin perkongsian arini...
selamat berpuasa semua n selamat hari raya...hehehe

13 comments:

Zura said...

amboi..awalnye wish puasa...hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat menyambut Ramadhan Al-mubarak..

Kecik lg Ammar time ni..tahun ni dh blh berlari2 dh.. ;)

♥ nana i am ♥ said...

wah seronoknye dapat berbuka ramai ramai kat padang camtu kan.lepastu terus boleh g sembahyang :)

kak nini, ade satu gamba ammar macam nak kiss kawan dia je kak.comel ^_^

selamat menyambut ramadhan al-mubarak pada semua n especially to kak nini yang manis..

|| NaFiRaa || said...

selamat menyambut ramadhan jugak..

balik nyambut puasa kat trg ke??

eB ezrin said...

slamat berpuasa dari kami jugak yer :)

maszmadi said...

salam ramadhan jugak wat neny sefamily.....

Marina said...

nens pemenang Marina GA Marina...tengok blog ya...tahniah

MamaYatie said...

salam ramadhan..semoga ramadhan tahun ni lebih baik lagi buat kita semua..amin!

Asiah Termizi said...

selamat berpuasa kak. kirim salam kat ammar haziq. hehe.

MamaEma said...

Selamat Berpuasa

memang kat area masjid tu..banyak gerai-gerai dibuka...rambang mata jadinya..

NM02 said...

selamat menyambut ramadhan dan selamat menjalani ibadah puasa dengan penuh keimanan dan tanpa halangan. insyaAllah..

cik aisha said...

tak tahu pun kat kuantan ada macam tu....
selmt menjalani ibadah puasa...:)

::NureeN:: said...

slamat berpuasa, moga ramadhan kali ini lebih bermakna ;)

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...