klik-klik

15 July 2011

BOLING TERTUTUP PEJABAT & KURSUS DI KL

boling..boling..emmm...ahad malam isnin ni..sy punyer opis ade game boling sesama budak pejabat..alahai ni yg lemah ni..dh la 4 game..sy game mula2 larat la..dh masuk ke 3 mmg dh x larat..hehe..suka sgt main tp tangan ni x pandai2 jgak..huhuhu, kt opis ni mmg slalu ade game boling..sy masuk sekadar nk memeriahkan aje lagipon opis yg bayar..hihi..

 Ni la posternye..dr 2 minggu lps lg dh tertampal..adiahnye sume cash money!..hehe n sume kumpulan akan dapat..walopon kalah..haha..tu yg bestnye..

sila zoom kalu x nmpak
ni plak groupnye..nama bukan main pelik2 lagik deorg kasik..biasa la..ktorg ni sume dr pantai timur..kebanyakan terengganu..walopon keje di kuantan..jadi ayat2 sume bahasa ganu ler...

dan sy group "selok" atau terlebih excited maksudnye..haha..
cuba baca syarat2 yg budak2 opis ni buat..

syarat paling bwh tu: tidak dibenarkan bawa bola sendiri ( syarat orang takut kalah )


yang tulis ngan pen merah tu: kasut sendiri dilarang sama sekali.. 

mmg xleh blahhh...org yg x terrer mcm saya..x kisah pon ngn syarat tu..org yg yg terrer n ade bola n kasut tu marah2 jgakk..
ni sume sebab budak opis ktorg yg sengall..tp sbb ktorg mmg dh biasa..layan kan aje..hehe
hope sy boleh main ngn baik masa tu..doakan saya ye..

disini juga ingin dikhabarkan..minggu depan mmg sy x update blog..sbb saya ade kursus di KL..pergi isnin..khamis baru masuk opis..emmm..best dpt kursus + jalan2...

tapi sedihhh nk tggl budak gebok ni...uwaaaaaa...ayah dia dr semalam lagi duk buat ayat sedih..sambil pelok ammar " ammar nnt kite tggl 2 org la..ibu nk g enjoy kt KL.."
terus tiba2 saya nagis..pastu dan2 jek buat ayat " ape ibu ni..camne nk g KL..cengeng la"...

gittu ler dramatisnye...sebelum ni saya x pernah jauh ngn ammar..tu yg sedih tu...huhu..semoga my hubby boleh uruskan ammar nnt..huhuhu

sekin 2 entri skali gus..sbb nk tggl lama..dtg2 ler melawat sapu2 sawang ye..
byeee

7 comments:

MamaEma said...

ema pun baru lepas main boling tadi...main pun sbb suka2 juga..tak adalah terror pun..ahaks..


tapi kesianlah tak boleg bawa bola sendiri....apa gunannya ada tapi tak pakai.

|| NaFiRaa || said...

muahahahaha.. rasa nak gelepor jek baca syarat..hahahaha.. mmg syarat org takut kalah tu..muahahahaha..

x pe.. nanti Gi KL wat video call laa.. bulih tgk ammar.. mmg sedih nak tinggal anak kan~ tapi ammar ok lagi duk ngan tok skali...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sian budak comel kena tinggal..muka sedih jer tu..Apapun kita doakan moga berjaya ye.. ^_^

eB ezrin said...

wahhhhhhhh.... kaki boling eh? :)

Marina said...

sawang tu vakum je...cepat sikit..hehe..

Mama Gee said...

patutlah senyap je....pi kursus rupernyaa...

cik aisha said...

syarat dia...haha xley bawak bola sendiri..ada ek yg nk bawa?wah...

cian ammar kena tinggal...ibu kena keje..jgn noty2 ye ammar...:)

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...