klik-klik

25 July 2011

keputusan boling lepas

haiii...br boleh curik2 post entry..hehe
arini nk citer ttg citer2 lps..hehe..kisah pertandingan boling antara staff2 opis lps..hehe...arini nk kongsi kegembiraan..menang jgak tmpat ke 3 dr 6 kumpulan...sebenarnya sume group dpt..bezanye hanyalah besar ke kecik je nilai adiah tu..hehe..dan sy bukanlah penyumbang jatuhan pin terbanyak..haha

  dari kiri: saya,ajiq,kak sirah( vietnam mai)
kami la group selok! yg selok menang..hahaha..dlm sampul tu sume duit tunai ye...saya pinjam sampul org jek..hehehe

 ni la bapak budak yg terrer group saya..dia la pesumbang paling byk jatuhan pin..2 adiah tunai tuk individu dimenangi..iaitu jatuhan pin tertinggi pd game ke 3 dan jatuhan pin tertinggi keseluruhan pada tempat ke 3...mmg bertuah btol la...hehe

 pd saya yg menumpang kemenangan ni..berkongsi adiah berkumpulan jela..dpt jgak RM40 sorang..berbaloi2..boleh bwk g soping KL terus esoknye..haha...

so...saya mewakili staff opis menyarankan buat lagi dan lagi kejohanan boling ini...selain mengasah bakat terpendam yg x timbul2 saya ni..boleh jgak bersenam n release tension..kikiki
okes sekian n3 pendek...

7 comments:

Mama Gee said...

rm40 leh dpt shawl 4 helai @ sehelai t-shirt @ suar dlm byk helai...opsss ngeee....

pegang bola bowling tak pernah lg nih...isk2..heheeee

|| NaFiRaa || said...

okey dah tuh.. dapat gak rm40.. banyak gak tu.. sape nak bagi saje2 opp..

maszmadi said...

tahniah tahniah..... dapat gak adiah kan..... walopon tpt ketiga.....

Nens Collection said...

mamagee
hehe..betul3X...best main boling..lps ni boleh cuba eh..hehe

Nens Collection said...

raa
tu r pasal..buleh beli topup tepon..hehe

Nens Collection said...

maszmaidi
hehe..betul tu..rezeki duk ngn org pandai..hehe

cik aisha said...

hehee dapat tmpt ke 3 oke la tu....:)tahniah teruskan usaha masa akan dtg..heheh

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...