klik-klik

28 July 2011

my collection

Assalamualaikum semua...
arini saya nk tunjuk koleksi gelang2 saya..hehe..(ini memang n3 nk menunjuk..hehe..) koleksi gelang2 saya ni..saya kumpul sejak sy abis SPM lagi..berbagai2 jenis ade..smpai ler skang suka simpan koleksi gelang yg comel-comel n berkilau..
jom layan gambar bawah ni ek..lepas tgk ni konfom mata berair..sbb berkilau..ehek ehek ehek...
 set gelang mutiara: gelang tu sebenarnye di hadiahkan oleh rakan opis sy yg ke sabah tahun lepas..so sy cari cincin mutiara aje..sbgai set pelengkapnye!

 ni koleksi gelang yg paling sy suka..kaler grey + black

 ni biru..sy beli masa nk raya tahun lps..sbb baju tema biru..cincin dia sgt besar okeh!

 ni merah..cincin die mahal sket sbb diikat dr gangsa kot...

 ni plak pink..yg ni sgt jarang guna sbb baju kaler pink kurengg

ni warna keemasan..cincin pon besar gedabak

 yg ni jenis bulat punyer..time santai2 biler berdating boleh ler pakai..

 yg ni pon sgt lawa..walopon dh lama beli still berkilau
 
yg ni pon gelang gedik2 santai je...

 ni la die koleksi sume2 tu..byk ag x lalu nk snap..lps snap byk2 baru pasan..huissshhh byk nyeeerrrr..sbb tu la hubby selalu ckp" kan dh byk dlm laci tu" bila sy bersungut nk beli gelang baru..kekeke

 zooommmm sket

 hoho..sy akui mmg bykkk...

 dan ni plak koleksi terbaru menang GA dr kak eB..hehe..skang xnak beli dh..( yeke...;)hehe.. ) nk pakai je mane ade..hehe..
okes..sekian..kalo sakit mata beli eye more okesh!
blog walking jap..




12 comments:

maszmadi said...

wah!!!!! raya ni x yah beli gelang lah kan..... yang ada pon dah banyak.....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..byknye...
klu lily x dpt nk bergelang bagai..klu lily pakai..Qis jugaklah yg sibuk nk pakai sama..haisshh..bginilah bila ada anak darakan.. :D

eima said...

byk nye....
mcm2 jenis ...

|| NaFiRaa || said...

mak haih.. banyak nye!! cincin2 besor tuh lawa2 lah... nak jugak cincin besar2 gittu.. mesti susah nak carik saiz jari yang montel2 cam jari aku neh!!!!

Nens Collection said...

maszmaidi
haha..igt camtu la..rotate mane2 boleh je

Nens Collection said...

lily
yela kan..anak pom mmg suke bergaya..hehe

Nens Collection said...

eima
a'ah..suka sgt mengumpul..xth nk letak mane dh

Nens Collection said...

raa
boleh je pakai..die jenis flexible..hehe

NM02 said...

teringat shopping gelang mcm ni kat sabah nun... hehehehe

cik aisha said...

tu dia....segala jenis ada...hehee senang nk match dgn baju,pilih je mana yg sepadan..:)

Zura said...

smlm dpt gelang dr mber opis yg br balik sabah jugak...terus pakai...tp yg ade pasang2 (gelang n cincin) tue cantik la..

MamaEma said...

bagus tu..tak payah nak pakai emas kan..nanti takut kena ragut.

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...