klik-klik

10 July 2012

ade iklan la plop!

Assalamualaikum sume!
lama rehat nens ni..gara2 mood kelaut jap..hehe
sape ade fesbuk??..korang pasan x fesbuk dh ade iklan..mengade-ngade!...menyibuk dalam wall home & jugak bahagian tepi tu..menyampah btol!..
fesbuk ni..mmg dikawal oleh mark zakeberk ke ek?..sbb ade jgak iklan yg bahasa melayu..emmm..x salah nk letak iklan kan..tp biarlah berjenis!..ni gara-gara bila ade gambar kt bawah ni hah!


******


*****



*****



***


**

 


ni hah!..saje sy x sensor gambar tu..kenapa?????...sebab kebanyakan geng2 blogger ni adalah yg sudah dewasa yg th menilai baik buruknyer, jarang2 ade blogger cilik..

tp kat fesbuk budak seusia 10 tahun dh ade fesbuk, budak2 yg baru nk meningkat dewasa..apelah yg deorg fikir kalo nmpk gambar2 macamtu..x ke merosakkan minda mereka..fesbuk bagi saya adalah medium perhubungan yg baik la abad ini..megeratkan silaturahim antara kawan2 yang jauh..tp kenapa patut diletakkan iklan macam ni..ntah sape yang control aplikasi FB ni..emmmmm...menyampah, memang menyampah nk bukak FB..tp apekan dayo kadang2 ilmu dunia dan akhirat banyak di share di FB..emmmm...




psssstttt : semalam jadi silent reader ajek..arini nk b/walking + drop komen..insyaallah..;)

16 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ishhh..malampaulah plak iklan tu..tapi nasiblah FB lily takde kuar iklan mcm ni...

Mama Gee said...

hohoh ye betul...tak suka jugak...tp leh hide kan dia kalo kita takmo tau...

klik tanda x kt tepi {atas} kanan...Hide this add...

|| NaFiRaa || said...

Mak haih~ teruknye iklan.. aku nyer FB setakat nih tak de gambar yang terlampau cam tuh.. iklan2 mengarut biasa jek laaa..

cuba hide kan iklan dia tu.. tengok ade lagi ke tak~

maszmadi said...

urm, lama x bukak FB coz kat opis ni kena block lorrr.. dah ada iklan camtu ker?... iskisk boleh rosak mata tu...

Nens Collection said...

emm..dh try nk hide tp mcm xde je..sbb mmg aplikasi mark zakeberk kot..huhu

eB said...

eh? alamak...

MamaEma said...

melampau sungguh...tp online selalu kat fb..tak pernah jumpa lagi...cuma, bila layan fb kat hp..nombor entah siapa-siapa akan save dalam kontek..huhuhuhu

Afasz said...

mcm mcm la skrang isk2

ct rahani said...

macam2 fb skrg kan.. akak pun dh jarang jugak jenguk fb.. fb macam dh x besh dh skrg nih.. hehe..

azizah :) said...

yelah...jijah perasan banyak dah iklan2 kat fb t.. tapi buat bodo je.. xklik ape2 pon..hee

Amie said...

adoyai...... syukurlah tak jumpa masa buka fb.

♥ nana i am ♥ said...

kak nini, FB akak pakai emel yang ada kat nana tu ye?ok malam ni nanti nana add..hihi

♥ nana i am ♥ said...

kak nini, FB akak pakai emel yang ada kat nana tu ye?ok malam ni nanti nana add..hihi

Myra Jay said...

Betul tu, kekadang tengok kat FB, macam2 iklan tak sepatutnya ada..huhuuu

Izan Ishak said...

opppsss!!! sangat2 tak patut iklan camtu. tapi setakat ni blm pernah jumpa lagi yg camni.

fieda said...

kak fieda tu la yg risau bile anak on fb..aduhai...

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...