klik-klik

12 July 2012

DOA




PSSSTTT : BZ SKIT ARINI..


17 comments:

eT said...

kalo pakai android tu kan ada application khas utk doa...hehe

|| NaFiRaa || said...

bagus skali gambar rajah tuh.. senang nak tengok faham dan ingat..:)

azizah :) said...

wah..bestnya gambar ni...lengkap untuk kita baca doa dalam seharian..

MamaEma said...

AMIIN

Izan Ishak said...

mari kita amalkan sama2!

maszmadi said...

sekurang2 nya baca bismillah setiap kali nak mulakan keje, kalu susah nak hafal doa.. moga apa yang kita lakukan di permudahkan dan di berkati kan..

Ena said...

Amin..

Thanks.. :)

wahida said...

mmg byk doa yg perlu kita praktikkan kan?

tengs utk info ni...

Mama Gee said...

start hafal doa yg mudah2

neni hadiah neni tu cik abg tak post lg le...asek busy je dia..minggu depan ya...sorri lambat..

ct rahani said...

memudahkan kiter kan jadual nih.. tengss dik for sharing.. :)

::NureeN:: said...

:)jgn jeless nureen plak cuti ari ni... so lari dr kebzan

eB said...

hari2 berdoa :)

Aishah Jahirah said...

banyak doa tp xhafal semua...

Amie said...

Semuanya bertujuan untuk mendekatkan diri kita kepada-Nya, bersyukur kepada-Nya dan insafi diri. Terima kasih Nens.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Thanx for sharing neni..~

Myra Jay said...

Semoga dijadikan amalan buat semua ;)

fieda said...

sharing is caring..

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...