klik-klik

16 July 2012

CERITA CERITI CERITU..

Assalamualaikum semua!..berjumpa di hari isnin..Alhamdulillah nens sihat walafiat..korang sihat??..hope sihat & dilimpahi rezeki melimpah ruah!..aminnn
moh layan gambar2 edisi mggu-mggu lps..


 time ni nens kene turun duty kt mini market projek syarikat kami..lobster ni jarang2 ade jek..ats permintaan ajek..sbb harga die mahal..lobster ni bg saya mahal tang janggut ajek..kalo xde janggut x nmpk eksklusif lobster ni..biasa harga pasaran around RM 50-60 1 kg..


 ini plak kerapu stim..biasa org buat 3 rasa..tp aitu rs nk makan stim..lebih sihat!..



 jus dalam jug..kenyang minum air jek..sesekali g makan ngn hubby tempat pelik skit..;)


 SUKMA di kuantan..acara bowling..masa nens tgk aitu peserta individu perempuan dari sarawak dapat mata 275 jatuhan pin dlm satu game..pehhh korang bayangkan..mesti skali aje balingan dia yg spare..yg lain mesti sumenye strike!


 ni plak acara balapan..larian 10000 meter siaran langsung..acara ni dimenangi oleh shahidan dari nogori 9 kalo x silap..ms nens g tgk ni dh ptg dlm kol 6.00 gitu..semangat pas balik keje g tgk..hehe..mmg best tgk die larik..mcm berjalan je gayanya..;)



 di akhiri ngn abangla nens ni..ahakkss!!..semangat baru tuk pergi masjid & juga melengkapkan terawih di bulan Ramadhan ini..insyaallah...;)


psssttt : nnt updated2 citer lain ye...salam isnin sume..arini nens puasa nazar..habes arini ade 3 hari lagi..semoga sumenyer berjalan dgn lancar..nk kejar b4 30 syaban..30 syaban dh xleh puasa ye kawan2..hari syak tu..harammm..

17 comments:

Mama Gee said...

sedapnyaaa lobster tu...tak pernah makan...sbb mahal kan...

wahida said...

kot ye pun, alihkan la cendawan tu nok...aku tak nampak pun kerapu nya...haha...

nok, aku baru lepas main bowling sabtu lepas selepas lebih 10 tahun tak main, kebanyakkannya masuk longkang ko...haha...
giler hebat la pompuan tu...tabik spring baca citer pasal dia....

maszmadi said...

eh eh main cak2 pulak kerapu stim tu yerk..... hehe

erm, kita tengok sukma kat tv jerk la... kalu balik kg hubby leh tengok life kan.. hehe

Eliss Mie said...

teringinnya nak makan lobster tu...aduhaiiii

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sedapnye lobster...

Bestnye dpt tgk Live sukma..ktorg tgk kat TV jer...perrgghh..mmg hebatlah perempuan tu main bowling..lily jgnkan nk main..angkat bola pun tak larat..hehe.. :)

Izan Ishak said...

terliur tgk air dlm jug tu... sedapnyaaaa!!!

Salina@IbuAqil said...

Uishhhhh!!
Lobster!!!
Geram nengoknya.. ;D

Alin Marlini said...

lobster memang mahal sesangat...

Semoga Ramadhan ini memberi keberkatan pd kita semua. Amin

MyRule said...

bestnyer kalau dpt lobster ;)

eB said...

lobster lah... hu3

Ena said...

tu dierrrrrrrrrr...
besaqqqqq.. ater lobster eh.. hehehhe...

Myra Jay said...

Sedapnya tengok Lobster tu :)


Nens, moga berjaya abeskan puasa Nazar tu ye ;)

Marya Yusof said...

Hensem abg nens pakai jubah...amik berkat ramadhan :))

Kagum dgn kecekapan perempuan main bowling tu tau! Akak klau main asyiklah masuk longkang tak de bakat lsng hehehe...

lobster?! Wah sodap tu! :))

MamaEma said...

akak suka sports..lebih-lebih lagi acara larian...

Aishah Jahirah said...

ada yg cecah ratus2 sekilo pun ada kn lobster tu...

ct rahani said...

penah sekali kot makan lobster.. tu pun bos kt tpt keje lama belanja.. klu nk beli sendiri fikir 40x la jawabnya.. ekekeke..

fieda said...

tak pernah pun mkn lobster.

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...