klik-klik

10 October 2011

KOLEKSI KEYCHAIN

arini nk nunjuk lagi..koleksi keychain saya yg semakin banyak..hehe

 tasik kenyir..ni my sis yg bagi masa deorg bercuti2 atas bot di tasek kenyir..jeles! tau..naseb bek ade keychain..hehe

 yg ni masa g tioman lepas..comel kan??..hehe

 yg ni pon tioman jgak..tamak kan?? 2 skali sy rembat..sbb yg ni ade gambar pulau tu..lain skit dengan yg kekura tu..hehe

 yg ni koleksi saya aje..hehe

taraaa!!!!..semua koleksi..sape2 yg ade GA adiah keychain tag saya okes...hehe

14 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wow..byknye..comel2 belaka.. ^_^

stellaizz said...

wahhhhh byk nyerrrr.....

Zura said...

kite pun suke kumpul key chain...

maszmadi said...

masz dulu pon gantung2 gini gak, smpai 1 pin ltak 2 3 keychain, last2 msuk dalam kotak, clear dah dinding skrg nie.. haha

Amy Syaquena said...

banyak nya , cantik2 lak tue..

MamaEma said...

wow, banyaknya koleksinya

cik aisha said...

pengumpul keychain rupanya....heheh

Diana @ bilakukatacinta said...

waaa..dia ada board buat letak keychain2 tu..kita nak jugak board camtu...

m!3yr4h_LolLy said...

bestnye ade keychain byk2. jeles jugak nie. hee

Mama Gee said...

cantik2!

|| NaFiRaa || said...

perrgghhh.. berderet~ nanti aku tolong tambah koleksi mu ek~

Salina@IbuAqil said...

uishhhhhh manyaknyer....

wahida said...

byknya...

saya lak lagi byk kumpul FM drp keychain...

::NureeN:: said...

wow byknya.. siap leh wat keloksi lagik.. ;)

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...