klik-klik

22 March 2013

besday GENG CERIA

Assalamualaikum semua,salam jumaat yg penuh barakah.. hari isnin lepas sambut besday geng ceria kami, kawan2 geng ceria nens sume dh umur 37 tahun ke ats..hehe,mmg senior dr nens..byk kutip pengalaman duduk dgn deorng ni..hehe

ni kak ina, ktorg panggil kak ina tggi..sbb die tggi cam model..hehe..preggy anak ke 5 skang, menten ag kan..hehe, sepatutnya tahun ni geng ceria dpt handbag..tp disebabkan hasrat preggy mummy ni nk bunga yg gilak cantik ni..kami sepakat beli bunga..hehe


ni dia, harganya dirahsiakan..katanya nk buat raya, sbb k.ina bulan 6 akan deliver..jd nk buat cepat2 persiapan raya katanya..kagum ngn k.ina suka decorate2 rumah..hehe, kalo nens ade rumah nnt, nk guna khidmat k.ina decorate umah..hehehe


sambut skali ngn kak ina LKIM, gitu je nens nk bezakan deorg..sbb nama sama..hehe..dijamukan dengan kek carrot, sambut pepagi lagi kat TAJ..hehe


ni dia kawan lama yg telah berkawan hampir 20tahun dr kiri skali k.ina LKIM, kak biah, k.ita ( kakak opis ) dan k.ina tinggi..nens org baru lg..br lebih kurang 5 tahun join..hehe, sonok kawan ngn geng2 senior ni..banyak pengalaman boleh dikongsi


hehe..deorg ni pandai jaga penampilan tauu..tgk2 cam sebaya nens jek kan..atau nens yg rupa sebaya deorg..hehe...haha..janji cun..hehe


buat k.ina tinggi, hepi besday,semoga panjang umur & murah rezeki..bahagia hingga syurga..aminnn



22 comments:

Ratu Hatiku said...

Betullah maintain slim...apa agknya rahsia dia kan.. :D
Hepi besday buat k.ina tu ya..semoga pnjg umur, murah rezeki dan bahagia selalu..

Nafira usof said...

tertunai lah hajat nak dapat bunga yer..:)
syok lah dapat geng opis cam nih.. meriah jer nak gi keje..

Rin Maira said...

ehh....kenapa muka semua mcm ada irass je...hehee

Kuazue Mohd said...

beh tul lah dier...

PinKy MoMMa said...

bukan senang nak maintain kurus camtu jer huhu..nens pun kurus per..akak jugak yang gebu hahaha

ieda immi said...

ala bestnya dpt bunga
cantik bunga !

seronok dan happy bday buat ina ! ;)
same age leer ngan akak ekke ;)
memang awet mudeee ...

fieda said...

cantik la bunga tu nen..

maszmadi said...

wah..... menten cun sume2 tu, moga persahabatan kekal selamanya yerk.....

MAMASUE said...

rajin tul kak ina ni decorate umah dia...mamasue klu takat raya tu, tak de nye berbunga2 bagai...takat tukar langsir tu je lah...tu pun kalau tukar,klu tak tukar,cuci pki balik je =)

NM03 said...

hepi beday kak ina. moga ikatan persahabatan korang terus kekal selamanya

Mooniqueen said...

bestnya kalau boleh dipraktik kan dlm geng2 kite kan..

lizz said...

selim melim dia kan walaupun preggy...heppi birthday untuk kak ina juga...

Asfaliza Mohd Yatim said...

wah best nya

::NureeN:: said...

byk timba pengalaman kan klau kwn ngan yg lebih tua dr kita :)

Myra Jay said...

Syioknya dapat bunga.. meriah gitu :D

nik ros said...

happy bday.wah ibu ada lima. badan tgh pregnant pun kurus lagi.kagum

babYpose said...

Salam kenal, mmg ceria betul, mng maintain walaupun preggy, sampai salam dan hepy bday :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy B'day juga buat kak Ina..moga panjang umur & sentiasa dimurahkan rezeki..memang menten walaupun dah preggy anak yg ke 5...

mamalieyna said...

Happy besday buat kakak ina, syoooknye dpt bunnga besaaar :-)

laskar pelangi said...

waaaaaa..meriah gitu.

LYAfrina said...

selamat hari lahir buat geng ceria nens.. sukalah dia dpt sejambak bunga.. bestnyer dpt geng2 camni..kiranya every year dpt hadiah la

Aishah Jahirah said...

masing2 jaga penampilan....tu nampak muda tu..heheh..

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...