klik-klik

8 March 2013

Cameron highlands part 2

hari ke 2..kami mulakan perjalanan ke bharat cafe..kalo dr tempat penginapan kami bharat tea no 2 bukan yg first..nk amek gambar teh seluas mata memandang tu..hehe

 " ibu ckp..nk turun kene senyum kt ibu dulu" ..tu yg senyum semewek tu..hehe..sepanjang perjalanan ammar jadik co-pilot tecik depan,hehe..hubby nens drive dan juga ayah nens skali kt depan.


kt sini saja berkeping2 gambar dh..huhu

bukan senang nk gambar ngn ammar ni..ade jek kejaannya

 mak mentuaku & kakak hubby ku


 me & adik na..x reti nk ekjas setting biar sume cerah..huhu..kene nuntut lg neh


 apa yg best sgt kt situ tu..sampai basah baju duk main air


 peace yo!!


 bahagian atas..releks sambil bergedik..



 air olen..trade mark tuk sume jenis air manis..air teh pon olen..haha


 ammar buat muka nyenyeh kt moksu die..hehe


 bajet pokok teh..hehe


 last nens pergi cameron masa rombongan sekolah form 5..hehe


 seluas mata memandang..suka bau pokok teh..ala pokok inai jgak..


 moksu ngan mokcik

 moksu ngn k.raa


moksu ngn bear adik delisha..hehe

sekian, nntkan esok..gambar kami panjat puncak teh..

psssttt : banyak rupanya kilang teh & cafe ats tu..x terjelajah rasanya..





19 comments:

mamasuri said...

tgk gambar2 nen kat ch ni..tingat 9 thn dulu..first posting keje gomen sy adalah di cameron highlands tu..mmg seronok..bos sy pernah cakap..orang lain diberi gaji utk kerja..tp kte dok ch ni..di byr utk bercuti di cameron ni..mmg betul pun..dok cawangan alam sekitar..takde keje sgt pun..hari2 bercuti..hehehe...pengalaman takdpt dilupakan adalah dok di ch selama hampir 2 thn...hehehe..

MrS. F!zA said...

tksmpi lg bharat ni.. adeh rindunya CH.. plan jgk nk ke sana lg tahun ni..otw blkkpg pon blh sggah ni..hehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestnye..Penuh kehijauan..
teringin nak p CH ni..In sha Allah satu hari nanti mungkin.. :)

azizah :) said...

bestnya..hijau pemandangan... tak pernah pergi sini lagi....

::NureeN:: said...

mmg byk sgt2 ladang tea kat sana..best kan sejukkkk

Nafira usof said...

lawa2nye gambar~
dop puas tengok jer rasa~

lepas nih kita plan wat famili gathering plak eh~ kalo dop leh wat tahun nih, kita wat tahun depan.. setahun sekali wajib buat..hehehe

Marya Yusof said...

As salam Nens,

What a happy family! Gembira dpt kenal dgn korang :))

Budak Ammar tu rasa nak geget je pipi dia...tembam sungguh! hehehe...

Nens,

Akak dah pos barang tu & tracking no nnt check kat FB ye :))

ieda immi said...

bestnyaa
seyesss winduu sini
dah lama x mai nie

cantik2 pic dik ;)

maszmadi said...

x sabar nak ke sana.....
lagi neni, nak gambar lagi...... hehe

mamalieyna said...

Best,.. hrp dpt smpai jugaak nnti..huu...

nea lopah said...

Blog K.Raa tu pun update pasal percutian ni jugak.

satsuma said...

weh..jom kita gathering kat genting plak...rindu nk g ramai2 mcm lawatan form 5 dlu..hakhakhak...

rohayu osman said...

best nie.. cuti2 malaysia..

Myra Jay said...

Best jenjalan kat CH :)

Td baca entry versi Zura, ni singgah jenguk versi Nens plak :D

Tihara said...

nk kenalan ngan moksu tu hehe :)

adzairdawati makdara said...

wahhh bestnya gi holidayyyyyyyyyyyyy ;)

Dee said...

bestnya..gi CH....anak2 dee tak suka..pening katanya..lagipun ada pokok teh je mama..bukan ada swimming pool pun..hehehe..

Cho Zila said...

akak suka gak ke CH.. rasa cam lain kalau ke situ sebab cuaca dia lebih sejuk dari bawah... dan budaya orang kat CHtu cam lainkan..
memang antara tempat yang tak jemu untuk di lawatilah...

MaMa Rey said...

tq nens sudi follow sy..

comel anak nens..ammar umurnya berapa ye

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...