klik-klik

19 March 2013

kejadian balik dari cameron

besfore sambung last part n3 cameron ni, million of thanks to nuffnang atas cek nuffnang ni..ni sume jasa earning dr CPC selama 3 TAHUN, sepanjang berblog X PERNAH ( ayat menganjing ke apa ni) dapat BE, harap2 dapat la lepas ni..terima kasih banyak2 la kepada kawan2 yg suka tekan iklan nens ni..alhamdulillah...

dh selamat di bank in kan..dapat mggu lepas ag..harini baru rs nk upload..emmmm

wokey jom sambung, n3 last ni..kejadian balik dari cameron..hehehe..banyak kenangan dengan transport kami ni..kesian die, mcm sardin ktorg lenjan..haha..

nens x bape pasti jalan ni kt mana, yg pasti before masuk jalan karak lagi odw ke kuantan..naseb baik x laju masa tu..tetiba bunyik cam belon yg keluar angin..sedang elok ke tepi jalan..keluar2 dh kempis..naseb baik x terbabas ke tgh jalan...


ni la keadaanya..kempis, mmg kesian betul van ktorg ni..hehe, time kasih sbb byk berjasa yek..hehe


haha..muka sebek jek..dh la panas ting ting masa tu


naseb ade 4 hero skali hero cilik ni membantu..hehe, kejap je rsnya x sampai setengah jam dh setel ganti tayar spare..alhamdulillah


tengok sumbat molek van kami..hehe


naseb bwk ramai hero..

 
selepas setel ganti tayar spare, ktorg masuk jalan karak lama cari kedai tayar, tuk tampal lubang tayar, ayah nens ckp mcm lupang paku..lps dh tampal sume,kami pon gerak balik ke kuantan..alhamdulillah selamat smpai semua..

budak2 yg tersadar tepi jalan..haha..


ngn sweater yg x tanggal2 lagik..ekeke, time ni ammar pakai baju xde lengan, cam panas terik je kene kt kulit die,tu yg x tanggal tu..hehe

 
ntah apa yg diborakkan moksu ngn ammar ni..hehe..
sekian shj cerita dr nens ttg cameron, pendek kata percutian bersama famili sangat menyeronokkan, banyak kenangan manis yg boleh dikenang..walopon banyak cabaran cemas semasa di sana, tp itulah memori & kenangan terindah buat kami..

sekian, terima kasih



16 comments:

Marya Yusof said...

Wah, dpt cek nuffy! Tahniah nens :)

Nasib baik xde apa2... suka dgn family nens sebab semuanya nampak rapat & sporting! :))

ct cheery said...

huh!!sabar ajelah..hehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah Nens...keep on blogging...

Nasib baik takde apa2...nasib ramai hero jugak yg buat tu...tak lah tunggu lama...

azizah :) said...

fuh nasib ramai hero2.. senang kejer kan.. janji enjoy :)

wahida said...

punya lama aku x masuk blog ko nens, rindu ngan anak bujang ko tu nok...

seronoknya CH!! lama x pi...huhu...

aku pun dpt dah cek nuffnang sebelum pi penang ari tu...tapi tak bank in lagi..huhu...

Ema Blog said...

akak pun tak pernah dpt cek nuffnang nens... Alhamdulillah mujur tak ada apa-apa berlaku kejadian... tp tgk seronok berposing di tepi jalan tu..

maszmadi said...

wah, kumpul 3 tahun dah boleh cash out walau CPC, kalu masz x bleh lg tau.. tahniah yerk..


erm, mcm tau2 jerk van ni pancit time balik, kalu time pegi dia buat hal... ikiskisk x dpt bayangkan camner keadaan kat CH tu kan, mesti sikit ganggu keseronokkan..... pape pon alhamdulillah, sume dah selamat.....

mamalieyna said...

Tahniah nens.. ok sgttu sbg permulaan.. :-)

Oohhhoo.. ada je dugaan ye, seb baik ramai hero dpt settle cepat..

Nafira usof said...

wew~ ini namanye rezeki! dapat lah cover balik bajet yang dah habes kat CH kan~ ahaks..

hahahaha.. mmg panas ting ting masa tuh.. masa memula tuh lepak kat ma gak.. bila kuar jer seekor katak.. trus aku melompat bersama2 delisha.. sudahnye lepak kat belakang van.. hahaha

Cho Zila said...

tahniahler sikitpn rezekitu.. akakpn syukurlah dapat BE sikit2
yang tak boleh tahan gambar nens ngan tayartu..
memang hantu bergambar sekeluargani...

nik ros said...

tahniah.dapat cek.murah rezeki

blh pulak tayar pancit.dah la tgh panas2 tu..

ieda immi said...

uishh nasib baik lahhh x jadi apa2 kan .. risau dgn anak2 layiee
bagus betul mereka panas2 tuu masih pakai baju sejuk ;)

Myra Jay said...

Mujur takdak kejadian buruk..
Dan mujur jugak ada ramai hero, cepat la masalah selesai ;)

Khai faiz said...

eh... siap berguling2 dkt rumput tu.. xde pacat ker

Izan Ishak said...

tahniah nens... dapat juga duit dari berblog kan. pasni mesti boleh kumpul lagi dan lagi...

mujur sgt ada ramai lelaki... di saat2 camtulah bantuan mereka sgt2 berharga kan.

PinKy MoMMa said...

wahhh dapat rejeki dari nuffy..tahniah2..
nasib baik bawa hero ramai kan..boleh harapkan mereka..

kesian ammar huhu..gigih jg pakai sweater walau panas..

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...