klik-klik

20 March 2013

KOLEKSI BARU


hadiah dari suami 4 tahun lepas, BONIA

hadiah bulan lepas, xde sempena pape ROSCANI, hadiah sebab jadi bini solehah kot..hehe..time kasih abang..len kali bagi la lagi..perempuan kan suka hadiah..hehe..betul x kawan2??


Pppsttt : solehah la sangat! ( tangan ke bahu mata ke ats )



barang baru!!! klik gambar ke almari nens







23 comments:

NM03 said...

sebab layanan yang bagus kot nens... hahaha

wahida said...

tahniah dear...
suami sayang sgt kat nens tu...

mamasuri said...

wah..bestnyer..suami syg nens ni ketat2...

:: Mrs.Eady :: said...

cantik!

MrS. F!zA said...

suka jgk jam bonia..dhlam tringin tp tggu msa je n duit..haha

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wah..cantik sangat jam tu...
Tahniah..hadiah jadi isteri solehah tu.. :)

eT said...

kan3...bila dpt hadiah tu bertambah2 la saaayangnya...hehe

Nafira usof said...

hehehe.. memang lawa pon jam baru tuh.. aku pon berkenan ngan design dia.. nampak gojes sgt2!

Ratu Hatiku said...

cantik...bukti syg suami pd isterinya :D

eMMe said...

mmg suke jam color emas..huhuhu...
taste kite same kah?

azizah :) said...

untungnyaa akak... cantik jam tu tau...

Nieda ramly said...

bestnya nens. dpt barang bagus

Nazayiena Ayiena said...

Bestnya nens dpt hadiah dr suami.....

Rin Maira said...

wahh syiokk bangat dpt present dr cinta hati :)

Asfaliza Mohd Yatim said...

good performance mesti la dapat hadiah. huhuhu. best nya

nik ros said...

mmg seronok dapat hadiah.lagi2 hadiah brg yg mmg kita suka kan

aNiS tHe BumbleBee said...

sukaaa dapat hadiah dari incik suami.kalao xbg hadiah, bawak pegi shopping tiap2 minggu pun ok.xpun, isi akaun kita penuh2 supaya kita boleh soping online..hihihi!

Izan Ishak said...

ohhh... nak jadi isteri solehah jugaklah. mana tau boleh dpt jam segojes ROSCANI nens tu...

Cho Zila said...

dah lama tak bergaya ngan jam warna gold... syiok dapat suami yang memahami... semoga terus kekal bahagia nens....

nea lopah said...

bertuahnya...ni baru ganjaran dunia..ganjaran akhirat tentu lah berganda2.

lizz said...

waa...bestnyer dapat hadiah dr encik suami

PinKy MoMMa said...

wahhh cweetttnyer laki nens..alhamdulillah..kena jaga elok2 jam tu..tinggi value tu hehehe

Aishah Jahirah said...

kalau tiap2 ari dapat adiah lagi sukeee...kan2...

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...