klik-klik

7 March 2013

family gathering-CH

Assalamualaikum sume..lama x bersiaran..dengan kes penyelenggaraan tenet + bercuti & campur malas skali...arini br nk updated skit2..hehe..pada 2-4hb 3 lps nens n famili plus mak hubby nens g cameron highlands..kami nk jadikan aktiviti gathering kami adik beradik ni insyaallah sbgai rutin..maklum lah semua adik beradik nens jauh2 dan x tggl bersama ma & ayah..jadi bercuti & gathering lah boleh mengeratkan silaturahim kami..insyaallah next time kalo murah rezeki & mendapat kerjasama adalah lah cuti2 mesia lagi..aminn..hehe

jom layan..kami menginap di apartment Desa Aunthirium di tanah rata..dengan kadar sewa RM250.00 semalam..kami g 2 malam..

view dari aprtment kami..apartment yg selesa dan luas..nnt nens bagi no phone owner apartment ni..


kanak2 riang..suka sgt jumpa geng..hehe

bahagian dapor kering, selama kami di sana kami bwk segala bekal barang2 mentah tuk masak2 sana..save skit beramai2 kan..hehe

ruang tamu

bahagian dapor basah

3 buah bilik & 2 bilik air..mmg selesa kalo bwk famili

adik na posing..ngeh ngeh..

transport travel kami..HIACE..walopon dh besar tp still sumbat sardin..haha

siap2 nk g pasar malam..pasar malam sana kalo x cuti sekolah..ari2 tertentu je ade tau..naseb kami sempat pd ari sabtu tu jelajah sana..hehe

blom masuk pasar malam lagik..dh sangkut banyak dh..haha

bakal adik ipar kami..insyaallah, baju sejuk itam adalah ayah kami

my hubby ngn ammar..sonok jalan kalo sume sporting2..

jagung cameron manis sgt!

bunga mawar ke ros..sana tepian2 camtu je sebagai bunga jalanan..mmg syokk..bunga besar2!

belakang aprtment kami leh tgk org tanam sayur dan tuai sayur...syokk betul duk sini..;)

aktiviti bergdik plak adalah rutin wajib kami..haha..penat nk transfer,reduce saiz dan sbgainya..tp nk sumbat gak kt blog ni..hehe..bersedia sume..jawabnyer n3 cameron la seminggu 2 ni..haha


pssssttt : hope leh g honeymoon skali ag sini..haha



18 comments:

Mooniqueen said...

wahhh bestnya lagi2 holiday dengan family kan... time ni la mengeratkan tali persaudaraan tu.. asyik dgr je org dok gi sana.. tapi takut mabuk pulak sebab tgh preggy ni.. hehehe

azizah :) said...

seronoknya holiday camni... bila agaknya nak jalan2 sama family camni...huhuhu

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Wah bestnye cuti ngan Family macam ni..meriah..^^

::NureeN:: said...

meriah & sporting abesss.. :)

NM02 said...

gambar bilik plisssssss

Rin Maira said...

sonokkkk kannnn :)
rindu plak kt CH

lizz said...

waa bestnyer gi cameroon...teringin jagung mutiara cameroonn sedapppp...

Ratu Hatiku said...

best kalau bercuti ramai2 kan... :D

Salina@IbuAqil said...

Samalah kita baru turun dari sana..
Tp akak x overnite..
Kami blk hari..
Sorry lama x jenguk sini..
Ni baru ada peluang nak pulun BW.. :D
Sihat ker?

maszmadi said...

kalu n3penuh gamba, masz ok jerk layan, nak buat 4 minggu pon x per... hehe

hajatnak ke CH jgk ujung taun nieh, in shaa Allah

ct rahani said...

wah sonoknya gi ramai2 ngan family.. mmg meriahkan dik..

Izan Ishak said...

pegi ramai2 mmg happening sangat. bestnyeeee....

Tihara said...

oh cameron memang best :)

Ena said...

heheh..
syok kan g cuaca sejuk je..
akak pernah juga menginap situ tp dah lama dah.. tahun 2006. g family day ofis huby.. anak pun baru umor 4 bln kot masa tu.. baru aritu dapat repeat ke sana.. jadilah kan.. tp baru2 ni tak duk situ.. akak menginap kat brinchang.. ada jg plan nak gather2 ngan family besar kami.. tp mcm x jd je.. akak nye sambungan tak tau la bila.. ahahha

Amie said...

Bestnya Nens... kak Amie pun tak sabar tunggu cuti, boleh makan angin bersama family...

MrS. F!zA said...

selesa duk apartment leh msak2 sdri kn..haitu kitorg pgi dduk banglo kwsp.. semalam rm30 je..hehe

Marya Yusof said...

Aduh jagung tu... T____T

Murah sewa apartment tu... nnt bg no phonenye ye akak rasa nak pergilah time balik Msia nnt! :))

Myra Jay said...

Kalau masing2 suka bergambo, meriah je..
Nens, nanti syer no tpon na, mana tau nak gather jugak kat sana ke :D

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...