klik-klik

3 September 2012

jawapan teka2 tabung-n3 melekat-scroll tuk n3 terkini



jawapannyer adalah

RM 745.00...

ade yg tepat x?..hehe

setelah diadili..org yg pertama teka dengan angka 7 adalah kak amie..walopon jawapan x tepat..tp hampir2..jd pemenangnye adalah kak amie..yeayy!!..sampai sabah la hadiah nens bwk diri nnt..hehe

 
 kak amie teka dengan nilai RM789.00




 yg kedua teka dengan angka sama ngn kak amie adalah kak lizz..hehe..jd 2 pemenang telah dipilih..tahniah!!!
ni link kak lizz http://www.mummycute.com/



ni plak kakak cayang nens ni..kak G@ mamaG..jawapan first mamaG dh dekat sgt dengan nilai tabung nens, tp sayangnye syarat teka ni hanya 1 jawapan diperlukan..oleh sbb nilai first die sangat hampir nens nk bg hadiah jugak buat mamaG..horeyyy!!!




terima kasih kepada sume peneka2 yg komen n3 teka2 nens, nnt kalo ade rezeki nens buat lagik ye..TQVM

so kepada kak amie, kak lizz & mamaG
nnt send nama & alamat berserta no phone ke email nens ye..;)

Mariani_86.neni@yahoo.com

nnt dh send hadiahnyer nens akan bagitau ye..;)

agak-agak ape yg nens beli ye..nk th x?..ade gak yg teka gold..hehe..nens mmg giler babas minat tang gold ni..tp duit tabung ni nens x beli gold..tp nens buat tambah beli gajet nk buat "menembak"..hehehe











tadaaa!!!!








gedik 1


 gedik 2


gedik 3

dh lama nk buat aksi ngn kamera camni..wakakakaka..lawak la plak!..keh..keh..keh..dan tukang paling banyak sponsor ofkos la my hubby..sayang abang ketat2 sampai sesak napas..hohoho..;)


ni n3 draft semalam ni..pagi ni kol 8.00 am, nens bukak komen n3 semalam & x sangka sangkaan lya tu mmg tepat skali..




psssttt : lya nnt kite jupe nens banje makan ek..hehe..nk pos something kang, pah ceroh x jumpa, kalo banje makan opkos kene jumpa..hehe..




12 comments:

Mama Gee said...

hehehe semalam tu main teka je sesuka nen...sbb tu tak baca syarat2nyaa..hehe..
anyway tq sbb consider nk bg hadiah gak...nnti marah org len nnti.. :)

::NureeN:: said...

TAHNIAH2X...
nureen teka byk sgt hahahha
dslr.. mmm kami pon dok berkira2 tp mcm ssh ja nk usung kehulu kehilir

Amie said...

Wow! Terkejut Kak Amie dibuatnya Nens.... dah rezeki kakaklah namanya ni...bestnya!!!!! Suka sangat nak dapat hadiah dari Nens, tak sabar nak tahu hadiah apa ha ha hahhh... sayang Nens ketat2!!!! Tahniah kepada pemenang yang lain juga...

Amie said...

Kak Amie dah e-mail detail ye Nens... tinggal tunggu hadiah sampai menyeberang laiut aje ni he he he ehh

wahida said...

aku dah agak mesti aku salah...ekekek...bab2 teka ni mmg aku gagal...

tahniah pada semua pemenang...

ooo, dah pakai DSLR ye...Alhamdulillah....byklah gambar cun bakal menyusul lepas ni...

azizah :) said...

alaaaaaa... takdo rezeki.. jauh tersasar..hahaha


wah nak pakai dslr? peh jeles ni..hehe

|| NaFiRaa || said...

waahhh.. tahniah buat semua pemenang.. walaupon tak tepat.. :)

Myra Jay said...

Tahniah pada pemenang..

Banyak tu hasil tabungan... :)

Memang boleh tersenyum riang ;)


Myra ngan hubby pun suka kumpul duit RM0.50 :)

LYAfrina said...

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

msti syok sgt ni kan.. msti lps beli..trus x sbar2 nak ngetest kan.. selamat dtg ke kelab dslr ;-)

lps ni..mkn syok ler bposing

LYAfrina said...

eyyhh...
satu lg....
hihi...bereh..insyallah... sampai kalo ada pertemuan.. jumpa la kite.. nens nk blanje ape ni?? hehe

MamaEma said...

tahniah kepada pemenang

lizz said...

alamak baru perasan....tq nen

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...