klik-klik

24 September 2012

Cherengin Hills, Janda Baik - intro

Assalamualaikum semua, salam pagi isnin yang indah..;)
nens baru balik dr janda baik, mmg seronok pergi sana kalo nk cari kedamaian, nk lari dr kesesakan kota..mmg sesuaiiii..nk g bulan madu bagi nens x bape sesuai..sbb xde tempat nk soping..wakaka..
before citer panjang2..layan 2 keping gambar ni dulu..sbb xdan nk resize gambar..al-maklum hari isnin, meja kene selak file dulu baru jumpa pen..hoho...;)

 Cherengin Hills..kami dh jejak awak!!, tgk dr bukit janda baik x sangka dekat berpuluh2 resort kt dalamnyer..best2!



 masuk je bilik, sedang elok citer DORA tgh tayang..siap meniarap sambil kaki goyang2, tangan tongkat dagu..gerammm tengokk, rasa nk gigit2 pipi bulattt..


 kalo tgk gambar ni plak..rasa nk gigit telinga tu hah..tgh ktorg syokk layan makan, leh die lakarkan kesenian die di dinding tu..abes mata pensil tu die lakar2 situ..dh kene jadi cleaner plak ibu die malam tu..naseb ilang..fuhh...


psssttt : tgh gigih curik masa draft n3 ni..esok layan lagik ye..bye2





23 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah2..kemain bos kecik tu nonton TV..siap goyang2 kaki & tongkat dagu tu..geram jer tgk dia...
Nasib boleh ilang lakaran seni tu..hehe..samalah kat rumah ni..banyak dah hasil seni Qis kat dinding..kreatif sangat.. :)

NM02 said...

aiya... teringat ai masa p kursus kat situ. dari hotel jalan kaki ke jalan besar. tu ok lagi. tang balik tu yang tak tahan... naik bukit tu beb... nak teburai semua anggota badan... hahahaha

nalsweet said...

geram tengok ammar!!!

emmm..bestnye nens..cepat upload gambar k

wahida said...

alor...sikitnya gambar...huhu...

ok, aku tunggu...

nik ros said...

cantik jea hotelnya.nnt citer tinggal kat mana yea.teringin gak nak pi janda baik ni.

Azian Elias said...

cantiknya interior dia.. mana link hotel nya tu?

Salmi Khairil said...

cantikk..tak sabor tunggu next entry sebab tengah survey resort yang ok kat JBaik tu..nak g bercuti satu family..

|| NaFiRaa || said...

bestnye~
rasa nak gomol2 jek tgk ammar tuh~

tak sabor nak tunggu next entry nih!!

lizz said...

waa bestnyer cuti2...sempat lagi ammar buat drawing ala2 abstrak gitu...hehe

eT said...

lama dah nk p janda baik...
cite la details..hehe

Mama Gee said...

seronoknyaa...dh lama teringin nk pi janda baik ni :)

Qhaifa Nur said...

datang JB nak mandi saja...
memang tenang dan cantik pemandangan sini......

Fieza79 said...

best nya bercuti...mesti hati pun damai kan...emmm..best2..!

azizah :) said...

eh budak kecik ni..geram je nengok dia.. hehe

maszmadi said...

perghhh layan dora atas katil sambil tongkat dagu, memang terbaik lah ammar..... haha

Aishah Jahirah said...

xpenah jejak janda baik lagi.dengar2 best kt sana....ammar kreatif betol menconteng dia ye..hehee

Mrs. Norrie said...

tak lama lagi kursus kat sini....cam tak sabar pulak nak pergi...


salam kenal
lawat tuan rumah

FARAH deeb said...

waa bestlah dapat stay tpt yg okeh! Haritu kiteorg salah terstay kat D'Ark Resort tak best lansung! Dah ler takde aktiviti lansung bleh wat huahua...

Atiqah Wadiah said...

kesian ibu..huhu

Nurul Akmal said...

alooo comel sungguh... biasalah budak2.. kalau x nakal memang x sah.. ingat masa kt kecik2 dulu..

Marya Yusof said...

Aigooo...Iman pun ada juga menunjukkan hasil seni dia tu... Tanda dia bijak tp kdg2 geram rasa nak geget je montot die tu...hiks.. :)

Alin Marlini said...

sempat menconteng..keekkeke

ct rahani said...

wah bestnya cuti tpt2 camnih.. tingin nk pegi jugak.. huhu..

lama x singgah blog nens nih.. jap nk marathon mana citer yg trtinggal.. hehe..

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...