klik-klik

7 September 2012

HADIAH SUDAA DIHANTAR

( yg kecik x bermakna nilai die kecik ye..hehe).. 

kepada kak amie, kak lizz dan mamaG..nens dh antar hadiah bg TEKA2 TABUNG NENS kepada kakak2 sume,semalam rasanyer b4 kol 1pm hubby nens pos kan..by pos laju ek..hope sampai dengan selamat..semoga suka dengan hadiah nens ye..& menjadi kenangan dr nens sebagai rakan alam maya..;)





 tunjuk skit2 dah la ye..kang x suprisee!!

selain dari itu, nens juga ade buat souvenir hand made ni tauu..setiap satu ade nama pemenang..nens buat sedirik ni..kalo jahitan x bape nk kemas maaf ye..sbb dh lama nens tggl hobi bercraft ni...kepada sape2 yg dh lama ikut blog nens ni..blog nenscollection ni lahir disebabkan felt craft ni..tp bila anak dh besar ni..gayanya xdan nk menyiakan order..lebih2 lagi bulk order..lumayan jgak hasil die, sepanjang nens bercraft ni..hehe..



okes sekian....


pssst : kepada rakan blogger nens sarah liana, sori sgt2 akak xleh dtg wedding nana, disebabkan perkara2 yg xdpt dielakkan..huhu..selamat pengantin baru dr akak, semoga bahagia ke akhir hayat..;)


15 comments:

LYAfrina said...

owhh..ok la tu nens.... ada dak kretipnyer..lya bab mjahit mmg failed la... pndai buat sndiri..nnti,kalo dh pro..leh wak income ni

nalsweet said...

waaa..bestnyeee..
nak hadiah jugak!!! huhu

|| NaFiRaa || said...

wahhhh... bestnye dapat hadiah~ bukan ke penyimpan rahsia jawapan teka teki pon dapat hadiah jugak ke? muahahahaha

maszmadi said...

ha'ah kan, lama dah neni x letak craft kat blog ni... x kan dah tinggal terus kut...

Mama Gee said...

wahh bestnya dpt adiah nnti...macih ya neni

Ena said...

org kreatif apa pun jadi kan.. berseni jekk.. :)

MamaEma said...

mereka akan menghargainya..kreatif nens yer

azizah :) said...

wah akak pon buat craft jugak ke..hebat n kreatif la akak ni!

wahida said...

ala, tunjukla gambar penuh hadiah tu...tak puas tgk...

Amie said...

Tak sabar tunggu hadiah tu sampai Nens... kelmarin Sabtu tengahari (8 Sept), dapat panggilan dari pejabat pos, katanya ada kiriman pos laju & suruh kakak ambil, sayangnya kakak tengah mesyuarat PIBG...sampailah ke petang, terpaksalah ambil hari isnin... harap2 itu bungkusan dari Nens he he he hehh

Maya Lisa said...

heee ~maya kalah lah ye yang harituuu ?

lizz said...

tq nens...tengah nunggu hadiahnyer ni hehe tak sabar lak...

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer dorang dapat hadiah:)
Tahniah ye :D

Alin Marlini said...

congrats...

ellynadyra said...

Bila ada anak, hobi tu mmg xleh nk buat sgt, masa mkn kurang, aku pun camtu, hobi semua dibekukan utk sementara, xpelah ada masa kita sambung blk hobi tu!

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...