klik-klik

28 September 2012

PANTAI BATU HITAM KUANTAN

Assalamualaikum semua, ni n3 dlm tgh syawal lagik rasa, duk peram2 x terpublish..hehe..pantai batu hitam,antara tempat best nk lepak..dan jadi port ammar mandi..jom layann

habes luas mulut..kemain hepi lagik dapat main air


posing ngn ayah die..hehe


tgh melayan si ammar main..


ni buat ape ni, nk berak ke ape..hehe


die geram kt ibu sbb x bg die pgg kamera..hehe


"ni kulit siput tau" ckp ayah..ammar buat2 teruja..;)


i love ibu & ayah..gaya cam tengah lakar sesuatu di pasir itu..


syeksi skit, nmpk vontot..ramai tau org menyinggah sini..lg petang lg ramai..org mai layang2 pon ramai...,ammar pon dh naik gelap badan die, tp muka cerah lagik..penangan suka mandi pantai dan juga penangan x pakai baju kalo kt umah..kalo korang pasan ammar ni jarang2 pakai baju ade lengan, sume xde lengan..rimas tgk die pakai baju berlengan ,die yg berpeluh kita naik rimas plak..sebab tu kalo die bukak baju nmpk sangat ketara beza kecerahan badan dengan muka..hehe, lagi satu kanak2 mane ade dosa kan..nur di wajah tu masih berseri2..x yah pakai fair & lovely..hehe..

sekian, n3 peram batu hitam kuantan

pssstt: nens lebih suka mandi air sungai dr pantai, sbb x masin dan x hitam..ekeke..



21 comments:

Aishah Jahirah said...

sonok la dia main air...tu la muka dia lebih cerah dr badan...hee kudus suci murni lagi..:)

nalsweet said...

bambam tul ammar ni..xmakn pun bleh bambam..hihi

bestnye dapat mandi..akak pun lebih suka sungai..tp xreti berenang..itu yg xbest..kahkah

ct rahani said...

wah sonok ye ammar mandi laut.. anak2 akak pun sama.. pantang jupe air.. hehe..

penah sekali je ke pantai batu hitam nih.. tu pun ikut rombongan masa sekolah rendah dulu.. dh berzaman dh.. haha..

wahida said...

comel giler anak ko nens, bambam pulak tu...

NM02 said...

meh nak kutil pp skit... mmm... gewamnyer

|| NaFiRaa || said...

Happynye Ammar dapat main air yer~ memang betol2 hantu air~ kekekeke

mamalieyna said...

happynye dua beranak..pantai ambil gambar menarik la.. tp mandi tak bestkan..lebihs suka mandi air sungai..sejukkk jer..^_^

Mrs. Norrie said...

pantai batu hitam..gambar pun jadi itam putih....sesuai

maszmadi said...

lama x lepak sini, makan2, lepak2, main layang2..... mandi x pernah lagik...

ha, kalu masz lebih suka air kolam, bersih jerk, x kena pasir atau tanah.. haha

Amie said...

Lawalah gambar2 tu Nens... lagilah dengan model cilik nan comel tu!

eB said...

gambar2 sumer best. cantek :)

LiYa HaNiF :: said...

dah lama liya tak bwa qalesya swimming... ingt nak bw le weekend nie.. ^_~

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

uiiii...sukanya maenn air!!Ym tak penah sampai lagi kat situ...TC je YM penah sampai...hehehhe

azizah :) said...

geram lagi dengan si tembam ni tau! suka main air...

PinKy MoMMa said...

salam kenal dik..ur 180 follower ;)
rindunyerrr tengok pantai..rasa nak balik ganu hukhukhuk..

psstt..ai masukkan uols nyer blog dalam bloglist..suka tak? suka tak?

tak suka pun dah masukkan..dulik haper kan huhu..hugs~

Ema Blog said...

lagi satu kalau mandi pantai..badan melekit...

hitam itu menawan nens..hehehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Syoknye dia mandi laut...
Gambar Cantik2..^^

Cho Zila said...

alamak der dua kalijer gi kuantan.. teringin nak gi.. cekci itu budak kan...

Izan Ishak said...

suka sgt tgk ammar yg bam2 tu! dah lama tak pegi pantai... betullah nens, mandi sungai lagi syiok kan!

fieda said...

alamak..nens..kat kg kak fieda ni...tempat anak nen mandi tu pun tmpat yg sama kitaorg satu family mandi kalau balik sana..

fieda said...

nen duk kat mane?

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...