klik-klik

4 January 2013

koleksi baru

meh layan koleksi tupperware baru nens..hehe..obses ngn tupperware skang ni,..lg best mengumpul sbb leh bayar ansurans..hahaha...sonok kan kalo leh bayar ansurans..br lah merasa barang2 mahal sket..hehe..nk bayar segedebuk x mampu..lagipon mcm sayanggg jeeee...;)


comel plak plastik bag ni kan, besar pon besar..senang nk letak barang nk g piknik..;)


ni dia bekas2 tupperware tu..malas plak nk bukak plastik die...comel2 sume tau..warna die pon warna warni skang


pssssttt: janji hupdated! 


23 comments:

::NureeN:: said...

mmg cantik...
ujung thn sale giler2 kan :)

Asfaliza Mohd Yatim said...

sonok nya dapat tambah harta kan. ini la kepuasan perempuan

Khai faiz said...

boleh buat giveaway ni... x pun hadiah utk kontes.. hehehe

NM03 said...

kau mcm mak aku daaaa

Lynn said...

tupperware skrg dh wane wani tue yg cntik kn..hehe

Cho Zila said...

tupperware akak mmg suka sesangat.. banyak gak koleksinyer.. kalu beli dua sekali gus sbbnyer nak bagi kat mak sekali...

azizah :) said...

jijah suka jenama tupperware... tapi tulah harganya mahal kan..heee

MrS. F!zA said...

samalah kitA...dh mula mengumpul tupperware..geram tgk color2 dia tu warna warni

Tihara said...

hooh, comey2..kalau barg tupperware ni..ske tumbler dia..air tak tumpah..janji hapdet gitu yer nen..kehkeh :D

Nafira usof said...

wallahwehhhh!!! cantek tak terkata!! jeles tengok ade koleksi byk2 cam nih!!
aku tak mampu nak kumpul.. kalo bulih bayar ansur2 okeh gak.. hahahaha..
kalo ade botol air masak pass kat aku sebijik yer~ ahaks!

abg ade bw balik diari se.. tapi x dop ring ar kat tepi dia.. kalo nak aku wat balik esok.. heheehhe..

MAMASUE said...

huiyo!banyak nya tupperware...nak isi ape tuuu...mamasue suke tgk je,nk membeli tu tak selalu...sbb tak tau nk isi apa pun...hahaha

ieda said...

wah banyaknyeee
best2 dikk
akak punnn beli juga .. cuma dah stop beli skrg nie .. ;)

dah penuh sampai kena sound dari mak akak dah ekke ;)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comel² semuanye..harga mahalkan..

Myra Jay said...

Cantik beg Tupperware..

Berapa RM semua ni Nens?

maszmadi said...

owh boleh bayar ansur2 ker?.... hehe masz kalu tengok harga mahal2 ni x mor beli walau boleh ansur2..... kecuali lah harta besar2 cam kereta, umah ke kan..... selagi boleh cash, cash jerk, kalu x mampu, dok dendiam ler jawab nyer... hehe

ct rahani said...

lum sampai minat kumpul tupperware lagi.. tapi suker je tgk.. hehe..

Dee said...

mmg cantik2..tp rumah dee kecik..dh takde ruang nak letak tupperware2 ni..hehehe..

PinKy MoMMa said...

buat masa ni belum kumpul lagi dik..kot kot akan datang nnt ada rasa nak kumpul..


so far main beli jer asal warna pink hahahaha..tapi ramai gak kawan kawan yg suka kumpul tupperware ni..sbb gi party dia lagi..ohh kagum iols

adza irdawati said...

wahhhhh mintak satu boleh hehehe

Azian Elias said...

akak pguna tupperware since 1988 lg..zaman bebudak dah beli utk my mommi..sukaaa..

nik ros said...

cantik. berwarna warni. nik pun teringin nak beli tupperware ni. senang nak isi mcm2 brg dapur

Ema Blog said...

wah, bertambah koleksi

fieda said...

tu dia...ctk2..

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...