klik-klik

31 January 2013

E-day : bebudak riang ria

jom sambung last n3 E-day..tgk ragam budak2 tecit yg juga anak2 sdara nens..dan sepupu bg petunang pd hari itu..

tag line : we are cousin!


 anak sdara along & aulia

 mereka sepupu

aksi cilik

 pemeriah dan juga pembising!

 macam2

 we are cousin!

 ;)

 ammar suka sgt rambut berduri si along ni..boleh die main ngn tangan die,pastu gesel2 kt pipi la..hehe

geram kt rambut along..

last skali hantaran dari lelaki

 
 hantaran dr perempuan..berbunga2!



ppsssttt : sekian gambar org tunang.. 





21 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

comel2 aksi kanak2 riang ni...^^
cantik sgt hantaran dari kedua2 pihak...

aQu Mad said...

mad lepak kat sini sambil tengok gambar hehe..

Khai faiz said...

kalu majlis apa2 pun.. kanak2 lah yg paling riang...

ieda immi said...

alah2 comelnyeee budak2 nie
seronok tgk gelagat mereka kan ..
masa macam nielah mereka boleh get together ! ;)

kayyana said...

comel tgk aksi aksi mereka nih.. hihihi... mcm mcm aksi dan ragam kan..

lizz said...

semua shomel2 geram achik tengok...tambah2 si ammar tu...

Cho Zila said...

bergaya semuanya yerk... gembira nampaknyer tak ketinggalan yang bertunangtu kemain happy nampak... jadi tunangan orang kena lebih berhati2 darah manis...

Nafira usof said...

lawanye hantaran yg ade bunga2 besar cam tuh.. meriah jer nampak.. nanti leh ar gubah hantaran utk mat yie nanti.. ahaks~

Rin Maira said...

semangatlah ammar...suka tengok... :)



**** neni..kat blog akak tu...kena klik 'read more'kt bawah sebelah kiri tu..br kuar byk gambo :)

Ema Blog said...

memang jelas kemeriahan majlisnya..belum lagi majlis kahwin kan

wahida said...

comelnya budak2 ni semua...plg comel ammar!!

Ratu Hatiku said...

comel tol aksi2 si cilik... :D

InaAchik said...

comelnya pentunang...

nalsweet said...

comel!!lebih2 lagi si ammar!ketara dia yg terlebih montel!hihi

Qhaifa Nur said...

bergambar atas pelamin...sukanya anak-anak kita..

FARAH deeb said...

Amboih kanak-kanak riang tuuu hahaha tapikan memang kalau ade majlis kat ghumah budak2 la yang paling henjoy kan? Sampai nak terlangkop bakal pengantin dikerjakan budak2 tu hahaha...

LiYa HaNiF :: said...

cantek kaler baju tue

nik ros said...

meriah dengan kanak2 yea.menarik gubahan hantarannnya

azizah :) said...

kalau majlis kawen ke tunang ke pasti kanak2 yg paling riang sekali.. dpt jumpa ramai kawan..hee

Myra Jay said...

Comel je aksi budak2 ni, mesra :D

Marya Yusof said...

Cantiknyee hantaran tu teringat dulu kahwin...hikhik... comel semua gambar akak tgk senyum2 je :))

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...