klik-klik

1 January 2013

selamat tahun baru


awak-awak sume, ibu-ibu, bapak2, selamat tahun baru 2013..semoga tahun baru ni diberi rezeki yang meelimpah ruah,ketenangan jiwa dan ketabahan hati untuk mengharungi ranjau dan kerenah2 manusia atas muka bumi ni...insyaallah..

dulu2 bila tun mahathir memperkenalkan wawasan 2020 rasa cam mustahil je nk sampai tahun 2020..tp skang tggl 7 tahun je lagi..Subhanallah...mcm manalah kehidupan kita nnt di tahun 2020 kan..jd muslimat sejati ke tidak..huhu...insyaallah...semoga Allah selamatkan Malaysia dan seluruh umat islam di Malaysia..aminnnn

psssttt: hari ni g mana korang??..nens xth ler g mana..hope masa terluang ni..boleh spend masa yg berkualiti buat keluarga...




13 comments:

Marya Yusof said...

As salam Nens,

Happy New Year! :)

Yelahkan 7 tahun je lagi nak 2020...macam mimpi! Ntah sampai ke tidak umur waktu tu nnt... Dulu2 siap buat kiraan berapa anggaran umur tika tu nnt! hikhik... Esok nak g jalan2 ler...owh kat sini belum new year lagi..insya'ALLAH :))

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Selamat Tahun Baru..moga tahun baru ni memberikan seribu kemanisan buat nens sekeluarga..

Hari ni duk kat rumah jer..hubby keja...

mamalieyna said...

Happy new year 2013!

K.eina pun duduk umah je ni, en suami tugas mlm td, skrg tido la dia..huu

azizah :) said...

selamat tahun baru kak :) moga keluarga akak di limpahi berkat..

Amie said...

Selamat tahun baru 2013 Nens... kami lepak je kat rumah!

LYAfrina said...

selamat tahun baru nens.. tr x ambik ct new year.. arini sibuk ke sekolah asya...

Myra Jay said...

Selamat tahun baru 2013 Nens :D

Mimie said...

selamat tahun baru

nik ros said...

selamat tahun baru :)

PinKy MoMMa said...

eppy new year 2013 nens..

harap2 tahun ni boleh jumpa depan mata and sembang2 lama skit hehehe..

Nafira usof said...

selamat tahun baru 2013 jugak..
moga tahun ini lebih baik untuk kita semua..amin~

tomey nye Ammar.. juling mata die~

Ema Blog said...

selamat tahun baru nens

fieda said...

selamat tahun baru nen..

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...