klik-klik

25 November 2012

CASA DE LA MARYA ( n3 baru tgk bawah)

Assalamualaikum..hai2 sume!..
hola carino! (apakhabar kesayangan) - ( pandai x nens kecek spanish..kekeke,padahal copy paste ayat kak marya )
arini nens nk promote skit tentang produk yang berasakan bulu alpaca ni..olololo..comel2 binatang neh..gerammm nk peluk2..hehe

 comel kan..nk pelukkknyerrr..mesti gebus jekk

 
tengok perbezaan 1 adalah bulu biri-biri dan 2 adalah bulu Alpaca rugs..alpaca lebih lembut, smooth N soft kan..tu yg terpikat tu..hehe

Nens pon dh cop satu karpet ni..wooowww x sabar nk memiliki dan memegangnyer..hehe,karpet bulu Alpaca ni Eksklusif tau kerana Peru adalah pengeluar terbesar produk-produk berasaskan Alpaca ini...produk ni Hanya terdapat di Amerika Selatan...TIADA di tempat lain di dunia... Jika adapun, percayalah harganya sangat-sangat MAHAL! :) tp kebanyakan pejual2 kapet kt kuantan ni..bila nens tanya mereka pon xth ttg kapet alpaca ni,woow eksklusif ni!..so kawan2 sume jom dapatkan satu..just add FB kak marya, dan anda BOLEH memiliki kapet2 yg gebu gebas ini dengan cara MAMPU MILIK..percayalah! 

jom cuci mata!



 Exclusive goods only for exclusive people. And, absolutely you are exclusive! :) 


 
" quality is remebered long after price is forgotten"---Gucci Famili Slogan


gebus kan..sampai tenggelam tangan bila pegang..hoho..adehh mmg rambang mata!









memula nens sgt berkenan yg ini sbbnyer ade tulis PERU..dan alpaca tu..lps pikir 4 juta kali..x jadi amek yg ni..maybe next time..hehe

tenggelam kaki..syokk kan..haha,nens beli sebenarnye nk buat lapik sembahyang dlm bilik..nk letak kat ruang tamu rasa sayang la plokk!..haha..tp bila dh ade banyak koleksi mb x berkira sgt nk kasik org lain pijak..wakakaka





yang ni nens punyer..hehe..bila tiba masanye nnt nk mintak tolong  kak marya send skali ngn FM PERU la..hehehe..


yang ni comel kan..



 Gambar di atas adalah permaidani berasaskan bulu Adult Alpaca, lebih lembut & kuat dari bulu kambing biri-biri... Terdapat juga bulu Baby Alpaca, lebih lembut dari bulu Adult Alpaca... Tetapi lebih mahal dan tiada corak yang tertentu...

selain kapet alpaca ni..ade juga produk lain berasaskan alpaca ni seperti Ruana atau Poncho, cardigan..sumenyer berasaskan bulu alpaca.. 

sesiapa yang berminat tp xde fesbuk boleh add blog kak marya,  

kepada kawan2 nens yg setia baca blog nens ni..kalo teringin nk pakai produk eksklusif ni boleh tanya nens,jangan segan silu..konfom mampu milik!..trust me!
 
sape ade fesbuk boleh add kak marya sini..http://www.facebook.com/marya.yusof 

  pppsssssttttt : kapet alpaca....emmmmm x sabarnyer, x sabarnyer!!..( ala2 citer instanbul tu..)

22 comments:

khaifaiz said...

comel gak... boleh ni boleh ni

NM02 said...

braper?

nur anis said...

gebus gebusnya...

maszmadi said...

perghhhhh tenggelam kaki tangan... mesti lebih khusyuk time sembahyang nnti kan..
x dapat peluk alpaca idup, dapat peluk bulu dia pon jadik la kan.. hehe

Dee said...

nens..k dee ada fb sis marya..tp tak perasan pulak psl karpet ni..mlm ni nk skodeng fb dia..hahaha..tp serius..lawa2..berkenan dee..

lizz said...

nampak gebu sangat...yang putih tu...

FARAH deeb said...

Binatang al al ape ni bukan yg kalau udah jauh tu ke? hehe... wahhh gebus sungguh ghupe karpetnya! Camner nih? Rasa2 cam nak terorder huhuuu...
My latest Entry :)
10 Perkara Yang Hanya Ada di Saujana Utama

Eliss Mie said...

dari bulu binatang kat atas tu ker? besar erkk.. geram tengok tapi nak menjaganya tu laa. mcm leceh ajer.huhuhu

Amie said...

Bestnya... elok letak dalam bilik berhawa dingin ni Nens... boleh guling2 atasnya...

محمد رازيق said...

hehe. comel. nampak gebu. soft je .

Nafira usof said...

aarggghhh.. jelesnye!! dah booking dah.. uwaaaaa~ jeles!!

mmg teringin jugak nak dapatkan 1 utk koleksi.. tapi kena tunggu bajet dulu.. huhuhuhu..

ieda said...

wahh dikk
cantik2 ...
bila pijak tuu macam dah tahu kelembutan dia ;)

Hanis Azla said...

mula2 sampai sini tadi ingatkan akak dah masuk ke blog marya he..he.. cantik2 kan alpaca carpet tu.. akak pun berkenan.. tgh berfikir2 nak beli ke tidak..

Yaya Azura said...

gebus2 dan cantik2 semua!

Aishah Jahirah said...

kena ngumpul dulu kalau nak beli ni....tu la tgk kat blog kak marya mmg lawa n gebus...mcm2 corak ada lak tu.

::NureeN:: said...

dah gebunya.. best2

EmA said...

memang cantik ..dah tgk kat page marya..tp tgh fikir2 nak beli yg mana

Cik Nurul Siezuka said...

Gebunya.. mesti lembut..

Qhaifa Nur said...

kreatifnya mereka...cantik Nens

LiYa HaNiF :: said...

huiihhh gemusssnya ...... :)

azizah :) said...

wahhh gebunya.. sedap golek2 atas ni ni...

Myra Jay said...

Kalau sekali dah landing, konpem malas bangun, terus terlelap je ;D

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...