klik-klik

12 November 2012

kapsul minyak zaitun dan habbatus Sauda

Assalamualaikum sume..jumpa di hari selasa..genap seminggu smlm x masuk opis..disebabkan cuti2 mesia dan ganti staff yang cuti di projek company nens..arini baru berkesempatan masuk dan tulis n3..ni pon n3 yg sudah di draft kan...hoho..jom layannnzzzz

 kesinambungan minyak zaitun..sekarang dh ada kapsul minyak zaitun ye dipasaran..senang nk makan kan..2 bijik sehari..tp nens amek 1 bijik je sebelah pagi..saved..haha..murah je 20 bijik RM10 hengget kongsi ngn hubby chubby saya..hehehe


nk tahu khasiat, klik link bawah :

http://www.nenscollection.blogspot.com/2012/10/khasiat-minyak-zaitun.html



ni plak minyak habbatus sauda..bagus minyak ni..habbatus sauda ni nens amek sebijik di sebelah malam..20 bijik RM12 hengget kongsi ngn hubby chubby saya jgak..

sedikit perkongsian ttg habbatus sauda :

Habbatus Sauda adalah sejenis tumbuhan dallm bentuk rumput kecil, mempunyai batang yang tingginya lebih kurang setengah hasta, mengeluarkan bunga yang berwarna biru yang terdapat di dalamnya biji Habbatussauda. Tumbuhan ini terdapat di negara Arab dan dikenali dengan pelbagai nama seperti Habbatussauda(Mesir , Syam), dalam Bahasa Inggeris dipanggil Nigella Sativa atau Black Cumin. Produk mempunyai khasiat yang amat tinggi.

Mengandungi lebih drp 67 kandungan bahan aktif di dalamnya. Bahan-bahan ini dapat membantu menyembuhkan beberapa penyakit yang sering dihadapi oleh manusia. Hsauda ini ialah satu
supplement/ubat yg membetulkan perjalanan sistem tubuh seseorang individu itu. Ianya akan membersihkan darah dan menjadikan individu itu lebih bertenaga dan sihat .




Pssssstttt : nens bukan agen ye kawan2..saja nk kongsi barangan kesihatan di sini..;)
waduh2..nape ntah background jd putis ni..silap copy pape lani..hoho

 

12 comments:

Ema Blog said...

rindu kat nens...hehehe...lebih senang kalau dlm bentuk kapsul

lizz said...

waa bagus ni...habbatus sauda tu memang banyak khasiatnyer bagus untuk anak2 jugakkan...

Nazayiena said...

Bagus nie,tp kak Nurul x try lg,hehehe.....

maszmadi said...

erk, x tertelan kut kalu kapsul gitu.. huhu

NM02 said...

hsauda beli kat ner

nik ros said...

habbatus sauda ni adik nik makan. ubat tuk ketumbuhan . tapi bukan yg berbentuk pil mcm ni

nn lylyn said...

bagus mkn sama2 supplement tmbahan^^

LYAfrina said...

menarik gak produk ni... bgus u kesihatan & kecantikan

Amie said...

Tq for sharing Nens... Kak Amie memang gunakan minyak zaitun....banyak khasiatnya.

Marya Yusof said...

As salam wbt. Nens,

Hola!

Sukalah dgn dua2 pil tu... baru tau nama habbatus sauda in english Nigella Sativa rupanya... biasa dgr tak tahu pulak rupanya habbatus sauda! thanks nens for all the infos! :)

Izan Ishak said...

izan baru tau produk ni masa kakak no 3 dtg masa dlm pantang hari tu. mmg bagus katanya bila diamalkan kedua2nya. tapi izan sendiri blm cuba lagi.

Aishah Jahirah said...

dalam hadis pun ada sebut habbatus sauda blh ubati pelbagai penyakit kecuali mati(lebih krg la)...semua ni mmg makanan kesihatan n bgs kalau amalkan makan.

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...