klik-klik

7 November 2012

jumpa geng blogger-sarah liana

asaalamualaikum sume,salam hari rabu..seperti tajuk diatas..masa odw balik kampung raya haji aitu, nens berkesempatan bertemu dengan nana..mood pengantin baru lg ni..br 2 bulan jd isteri kepada suaminya..hehe
nana ni duk kajang,tp ikut suami yg bekerja die Petronas Kerteh,lupa plak bahagian apa..x lama lg pon nana akan jd cikgu tadika kt sana, mmg padan dengan nana ni..sukerkan budak2..hehe

masa nana kawen, nens xdapat pergi ats sbb2 tertentu..cuma sempat plan nk ketemu bila nana dh pindah kerteh..alhamdulillah jumpa jgak..memula nk jumpa berdebar2 jgak..msj2 je lebat..mcm nk jumpa pakwe makwe plak..bila dh bersua muka terus ngam..nana ni very da peramah person..aitu deorg g honeymoon kt krabi island..wooo sonoknyer nana..hari ni plak rasanyer baru balik dari honeymoon kt Bali..syokknyerrr...dh order FM kt nana..hope nana bacalah kt FB..kah..kah..kah...dan2 memesan,ekeke 

 kecik molek je orgnyer...terasa plak i besar cam giant..ekekeke..masani hubby nana xleh join sbb die ade meeting,xpe nana nest time okeh..kite jumpa lagi dan lagik..


 masa nk cari umah nana,agak ssh jgak..lps dh roger2 nana terus jumpa..hehe..siap nana jamu kami dengan behun goreng lagik..padahal dh ckp x yah susah2 buat makan..hohoho..best tau nana bihun nana tu..pedas meletopS! akak dan suami  suka sgt..hehe


 memula anty nana nk angkat ammar,tp x larat..ekeke..last bergambar sambil duduk ajek..ammar ni lasak tau..b4 dtg umah nana lg dh ckp kt nana,ammar ni melasak skit..hehe..keje dia asik duk kuar masuk umah ajek..abes kotor umah anty nana ngn kaki x pakai selipar tu..huhu


siap ammar ngepoww mamee anty nana lagik..hehe..
buat nana,semoga ade lagi pertemuan buat kite nnt...insyaallah..;) dh dekat sgt ngn umah nens kt kampung ni..nnt nk ajak nana dtg umah famili nens plak...


pssssttt: tenet sangat lembab..xleh nk terjah umah korang...maaf kepada kawan2 yg nens x singgah umah die..insyaallah nens akan kunjung mengunjung bila tenet dh okey..huhu

25 comments:

Aishah Jahirah said...

merapatkan ukhwah jumpa camni....bape dah berat ammar sekarang ye...:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Best dapat jumpa kwn blogger..
Comel ammar ni..geram tgk dia..semakin chubby..^^

Kuazue Mohd said...

wah..beh nyet geder2..

Nafira usof said...

cik ngah yang gagah perkasa pon nak terkucil dukung Ammar.. Tapi Maksu lah paling dasyat.. rileks jer dukung Ammar.. hahahaha

NM02 said...

kamu bukan besar, kamu tinggi

wahida said...

bestnya jumpa blogger... i like...

ct rahani said...

dr alam may ke alam nyata.. memang sgt sonokkan dik bila jumpa rakan2 blogger nih.. :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

mengeratkan lagi silaturahim.. alhamdullilah ;)

MamaYatie said...

wah..best2x..bukan senang nak ngedate ngan kawan2 maya ni..
smg satu hari nnt kita pun dpt ngedate..:)

♥ nana i am ♥ said...

Kak nini..hihi terima kasih banyak3 sudi singgah rumah sewa kami yg tak seberapa ni :) alhamdulillah ada rezeki jugak jumpa haritu kan kak..insyaAllah semoga persahabatan kita di dalam dan luar alam maya ni dapat dikekalkan..cewahhh bahasa nana ;D ammar handsome tapi bulat sikit..sorry auntie nana tak dapat nak dukung..hihi.kak nini,suami dan ammar sangat2 di alukan singgah rumah nana lagi kalau balik ganu ya..

* kak,nana tinggal kat Subang bukan Kajang ;)

♥ nana i am ♥ said...

Oh kak..FM bali ada utk akk ni :) camne nak bagi ek?haa bila senang2 akk sms nana alamat rumah la kak..nnnti nana post..hihi.

lizz said...

seronoknyer dapat jumpa kengkawan blogger...

Cho Zila said...

amboi jumpa2an dengan kawan blog yerk.. moga ada perjumpaan lagikan.. ikatan terjalin akan terus berkekalan...

eMMe said...

best la nen, dpt jumpe bloger, pas ni jumpe Me lak kay! heeee~

Ema Blog said...

bila leh jumpa dengan nens ni...hehehe...

Izan Ishak said...

syoknya dpt jumpa kawan blogger. kelakar je bila kata cam pakwe makwe...debar lebih masa nak jumpa ye nens... hehe...

eT said...

bila plak ammar nk jumpa ngan ammar ni..hehe

maszmadi said...

bestnyer dapat jumpa blogger kan... kita bila nak jumpa ni neni? asik x jadik jerk...

Encik Fikri said...

Bes gila ada blogger camni.. bukan ja bina connection dalam virtual world, tapi bina connection in real world.. baru la ramai kawan2..

kot2 nak dapatkan domain(.com/.net/.info atau .org) free.. jom join giveaway saya sponsor
http://estisys.com.my/blog/free-domain-for-bloggers/

ieda said...

seronok kann bila dpt jumpe blogger , bile kita nak jumpe dik ;))

rohayu osman said...

best dpt jumpe geng blogger kn.. leh tmbh kenln..

Marya Yusof said...

Ammar mmg semangat & gebu! Iman je kuruih, mamam byk tp cepat proses pembuangannye..huhuu... Nnt pjg umur murah rezeki kita jumpa tau! :)

Myra Jay said...

Bestkan bila dapat jumpa dengan rakan blogger ni :D

azizah :) said...

seronoknya dari alam maya jumpa realiti..hee

MrS. F!zA said...

jumpa kgkawan blogger mmg best!

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...