klik-klik

29 November 2012

last tunang BFF

Assalamualaikum semua..huhu..nens skang berblog asek on off aje..sedikit bz ngn aktiviti program company dan juga kelab..sori kalo x dpt terjah kawan2 setiap hari...huhu
 jom layan BFF nens tunang pd 17hb 11 lepas kt ganu..yg ni paling last, tihah ni jd pengapit nens masa kawen dulu..haha..ktorg ade 5 buddies yg kepala giler2..dr form 5 g mana2 ttp ade, tp sejak nens kawen nens kurang join sbb jauh, tp ape2 saje biter hangat dan sensasi akan smpai kt telinga i..hohoho..member2 lain pon buddies jgak..tp deorg ni paling "kacik" r..hehe

 fatihah atau tihah..chinese look..arwah mak die dan ayah die muka sume chinese look,termasuk lah adik beradik die..hehe..selamat menjadi tunangan org thah..thah sgt comel!..jarang2 tgk thah mekap gini..sbb thah ni low profil aje..menten cool..hehe


 dengan bakal MIL..org selangor tunangan thah...tp xdpt dtg sbb ats urusan kerja..huhu..nens pon x tgk btol2 lg tunangan tihah ni..hehe


 sume geng buddies nens dh jd tunangan org, ujie, zakiah dan tihah akan berebut tarikh pd tahun depan..plisss buat skali kt 1 dewan besar..xyah cuti banyak kali..ekekeke dan cikgu lia mungkin lepas deorg sume..cepat2 cikgu lia..hehe


 gambar adik beradik belah lelaki..;)


 posing baik dari penunang..hehe..


 comel!


 thah n nens yg gumuks..huhu..


 banyak lg gambar sebenarnyer tp nens masukkan kt fb..hehe


 semoga cepat2 ke jinjang pelamin tihah..;)


kawan2 yg memeriahkan majlis tersebut..;)
 


psssstttt : seronok leh jumpa member2 kan..mmg x hengat bergosip, naseb moksu ade jaga ammar bulat..ekeke



11 comments:

azizah :) said...

cantik..tahniah pada kawan kak nens tu..semoga berakhir dengan ikatan perkahwinan :)

lizz said...

cantik..suka kaler torquise tu...

Nafira usof said...

Ammar tinggal kat mak su ngan nenek ke?? boleh lah berjimba2 kejap.. kalo Ammar ikut..konfem bersilat ngan dia jer.. hehehe

FARAH deeb said...

Bestlah masih contact kengkawan. Eden lepas kawen abes sume kawan ilang huhuuu (ate kawen taim kawan sume masih kat U sape soh haha) Tapi yg ni fakta: Nen tak gumuk laa.. ish ish ish :P
My latest Entry :)
Resepi: Durian Crepe

nik ros said...

cantik pelaminnya

tahniah pada kawan tu yea. didoa kan moga cepat2 la kwen :)

::NureeN:: said...

nice...
make dia perghhh :)

maszmadi said...

oho ni kira bujang la yerk, ammar xder time ni.. hehe

Khaifaiz Khaifaiz said...

tahniah diucapkan

Aishah Jahirah said...

mmg chinese look muka dia...tahniah utk kawan tu....:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah buat kawan nens..
moga sampai ke jinjang pelamin & ke akhir hayat..~

Ema Blog said...

tahniah...

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...