klik-klik

8 December 2011

toaster jahat vs toaster baik

Assalamualaikum semua..
ape jenis toaster @ pembakar roti korang?..yg jenis baik atau jahat?..hehe
x paham maksud baik @ jahat ek..
okes yg jahat camni...

 google jek
toaster jenis ni paling saya x suka,dan ini jgak la toaster yg ade kt umah saya..sbb ape sy gelarkan die toaster jahat?..sbb die suka buat sy berdebar, rs nk gugur jantung menunggu roti tu melompat ke luar..nk kata ade darah gemuruh x dela extrem mana skit-skit je..berdebar mmg mgalahkan org nk g intebiu kerja...hoho...lg nk abes masa pembakaran die makin rancak detik die berbunyi dan makin rancak ler degupan jantung saya...
pernah jugak sy cabar diri saya menunggu roti tu abes bakar dan melambung,rs macam org sakit jantung je..abes jantung dan kepala berdenyut..hohoho..bila kt umah,sy nk bakar roti..saya akan larik jauh-jauh..dan agak-agak roti dah melompat kuar baru sy g tgk..hohoho..



ini plak yg baik...toaster ni ade kat opis saya ( rs nk tukar je ngan umah punyer )..senang je guna die..
kepitkan je roti kat pemegang die tu..set masa..pastu tggu bunyik tanda dh masak..xde la die lompat2 katak macam toaster jahat tu..hoho...kalo toaster yang ni sebungkus besar roti pon sy sanggup bakar n tggu..pehhh...
korang ade tak pengalaman @ perasaan macam saya ttg toaster ni..?


okes,sekian cerita toaster jahat vs baik..

17 comments:

|| NaFiRaa || said...

hahahaahaha.. kat umah aku pon toster jahat jugak.. oleh kerana jarang2 jek bakar roti.. maka kejahatannye kurang terserlah..muahahaha..

eda_ej said...

hahahha.. len kali bawak je balik yg kat opis tu.. =D

::NureeN:: said...

hehehe... toaster jahat tue sama mcm kat umah nureen, paling best bila dah ready siap roti tue terpelanting tinggi plak tue.. smpi jatuh2 hahahha

m!3yr4h_LolLy said...

siap ade toaster jahat n baik lagi. keh keh

kat umah mieyrah xda bnda alah nie. sbb semua malas nk bakar roti.

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

haha toaster baik vs jahat....kt umh xde toaster lg...bcdng nk beli....klau mcm tu nk cari toaster baiklah....xpyh tngkp roti bila melompat...;p

Mama Gee said...

hehe kelakarlah nens ni..adep lak jahat dikatakan toaster tu..
tp kan..toaster camtu pun akak ade...dan dia mmg betul2 jahat...sbb pe..sbb timer dia tu tak betul...kalo letak 2 min..pun dh legam bila dia melompat...huaaarrr hangin tul

maszmadi said...

ader la pulak toaster baik toaster jahat... masz beli roti bakar kat kedai jerk, tau2 sampai kat meja n ngap masuk mulut.. haha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..ada toaster jahat & baik ye..
kedua2nye pun lily takde..uhuk.. :D

MamaEma said...

hehehe..owh ada baikada jahatnya yer...kalau gitu lanting saja yang jahat kat sini...hehe

eB ezrin said...

ekekkekeke, g2 upernyer yer? :)

Nens Collection said...

tengs pada yg komen..btol2 bizi arini cari brg,esok dh ke vietnam..hehe...

raa:..aku slalu buat roti sandwich telur,roti mst bakar dulu..br naik selera..hehe

eda: xleh wt balik sbb sume suke toaster opis ni..hehe

nureen: kalo jatuh blakang meja,jwbnye bye2 jela kan..

mirah: hehe..kalo nk cr,cr yg baik punyer ye..

aisha: btol2..hehe

mamaG: yg mamaG punyer ni jahat kuasa 2 dh ni..hoho..mest nk yg baru tu..kiki

Nens Collection said...

masz: hehe..x puas mkn yg beli,buat baru best..hehe

liliy: nk beli,beli yg baik tau..hehe

mamaema: tggu sy carik yg baik dulu ye..kiki

kak eB: gitu ler ropenyer...hehe

Salina@IbuAqil said...

Kami ada toaster jahat.. Hik3!!!

wahida said...

festaim aku dgr ada toaster jahat ngan baik..ekekekek....

dan festaim jugak aku tgk toaster mcm kat opis ko tu...jakun aku...huhu...

kat umah aku pakai toaster jahat tu...hehe...

Amie said...

ha ha hahh...di rumah akak ada dua toaster, dua2nya jahat!

Marina said...

biase jumper toaster jahat...hari2 camni boleh jatuh jantung..hehe..

♥ nana i am ♥ said...

HAHAHAHA.nana punye toaster kat umah, toaster jahat.memang selalu terperanjat bile die dah panas..tapi kelebihan die bile kte jauh pon boleh dengar kan ;D

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...