klik-klik

18 October 2012

rembatan pasar malam..

sekali skala tunjuk hasil rembatan pasar malam mggu lepas, suka pewangi gantung2 camni..x jejaskan kesejukan aircond..save pon save..bau sgt wangi..hehe..RM 10 jek..

 zoom skit..botol die comel..super cute!

 kuih meniram atau telinga keling..hehe..sedappp2!

 jagung bakar dan rebus..sedappp..manis!

 skang nens sgt berminat ngn toto atau comforter nipis yg preloved ni..atau lebih dikenali ngn bundle..hehe..RM10 je..kalo pandai pilih dpt la yang lawa2..setakat ni dh ade 4 koleksi..cantik2 lagi tau..setakat nk buat lapik tido atau selimut lepas sgt..kalo tetamu atau adik beradik dtg ade juga alas buat nk tidokan..hehe..kt ats ni adalah hasil rembatan pertama..


ni plak rembatan kali ke 2..nens beli 2 helai tau..1 lg masani tgh basuh..corak cam baju tido upin dan ipin yang kaler biru tu..gilerr comel..hehe..alhamdulillah kami sekeluarga x elergic lagik pakai yg bundle2 ni...kulit lasak kan..biar x mahal janji boleh pakai..hehe


pppsssstttt : ade x kawan2 sini yg beli rumah buat potongan melalui KWSP..bukan bayar direct ke bank..kalo ade..leh kongsi2 k..



25 comments:

azizah :) said...

wah pewangi tu comey betul... kuih peneram tu dah lama tak makan.. sedapnyaaaaa

toto tu kalau jijah bawa ke sabah best gak ni..nasib la tak borong macam akak!

Mooniqueen said...

Wahhh banyaknya shopping?

FARAH deeb said...

Taknah jumpe perfume chomel cam tu hehe... sikitnya beli makanan kat psr mlm. Kite kalau pegi wajib tak cukup tangan haha (dasar tamak!) Nen, kwn kite wat potongan ngan KWSP tu. Kena gi sana isi borang nanti tiap2 bulan dia potong sampai duit dalam EPF tu kosong hahaha... tp yg tak bestnya cam abg ipar wat camtu, bila sampai umo 50 nak kuar akaun 2 upenya takde duit dah sebab dah wat potongan untuk umah tu huhuuu...
My latest Entry :)
Tips nak buat kabinet dapor

Nafira usof said...

wehh... tolong lah beli utk aku jugak toto gittu~ kat shah alam nih tak de jual toto murah gittu.. sian ke aku kan~ tolong eh!

eh.. pasal kwsp tuh nak citer panjang mu PM aku kt fb bila ade masa k~

Myra Jay said...

Dear, sama la kita pewangi tu, Myra gantung dalam kereta.. Sebab botol dia cute ;D

:: Mrs.Eady :: said...

jagung bakar!!

Fai CeritaCinta said...

wahh, lepas ni blh la try pewangi tu. dh lama cari pewangi kereta yg betul2 wangi tapi tak jumpa2.. hihi.. telinga keling tu my feveret... sgt2 sukaaa, kalau jumpa kat pasar mlm mesti beli. sedap..! (>___<)

wahida said...

telinga keling tu wajib kami beli kalau ke pasar mlm...lagi satu tau fu fa...kegemaran kami anak beranak tu...

aku beli rumah pakai bank nok...tak dapek nak tolong...harap ada kwn2 yg sudi bantu...

Tihara said...

as salam,

bg akak, akak lg ske jln2 kt pasa mlm..esp kat bentong..ns lemak baru 1.20 tp mabeles sgt..cendawan goreng yg fresh, kek marble brownies yg akk tk reti nak buat pun best..biskut walnut fuhh kalah famous amos..hehe sbb baru g pasa tu smlm :)

lizz said...

kuih niram tu memang sangat sedap...tambah beli panas2 memang best...

selalu pi pasar malam kat kampung jer...kalo kat kl mals kadang tak sedap makanannyer...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhh...sopping!ngeee....peneram tu mmg faveret anak YM...:)

nn lylyn said...

bundle pn ade jual comforter ek? baru tau..

Aishah Jahirah said...

tertawan pulak tgk pewangi tu...bestnya main gantung2 je....kuih tu baru je makan minggu lepas,beli kt pasar mlm jugak...hihii

PinKy MoMMa said...

dgn tak semena mena sukaaaa sgt telinga keling tu huhuhu..

nens kat sini xde jual aaa perfume tu..comell!

ct rahani said...

dik, pewangi tuh akak ader jual dik.. iklankn kt fb jer.. memang wangi n tahan lama.. byk jenis lak tuh akak gantung kt kete.. pagi2 nak drive rasa segar je bau lemon.. hehe..

akak beli umah guna loan bank.. tp bulan2 leh bayar guna kwsp tu pun klu amount mencukupi..

nur anis said...

perfume tu boleh gantung kat kereta..:)

eT said...

sekali sekala p pasar malam mmg la rasa cam nk beli kt sume gerai tu..huhu

maszmadi said...

jagung tu..... sedapnyer.....

nik ros said...

nik selalu kalau ke pasar mlm mmg beli jagung..feveret tu :)

Nazayiena said...

Comel je pewangi tu....
Jagung bakar sedapnya.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Come botol pewangi tu...^^

Izan Ishak said...

izan pun dah pernah beli penwangi tu. best sangat. tapi dah abis dah...

#hubby izan ada citer pasal nak buat potongan kwsp utk byr rumah ni. tapi rasanya dia blm sempat buat lagi. nnti izan try tanya camna ye~

cik nana said...

hikhik kuih telinga keling tu sodapppp.

ellanadjla said...

ella pggil kuih tu denderam hehehe

Ema Blog said...

memang comel pewangi tu...akak pun selalu gak cari bundle toto ni..tp selalu beli kat kelantan lah..lebih murah

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...