klik-klik

22 October 2012

rindu mereka!

Assalamualaikum,salam hari isnin semua..;)..wahh n3 rindu arini..yelah kan setahun 2 3 kali ajek nk jumpa adik beradik sendiri ngn anak sedara..huhu..x sabar nk balik raya haji ni..nens rabu lagik dh balik..sbb hari rabu pahang cuti,sambutan hari keputraan sultan pahang..jd khamis nens amek cuti..bercuti lah smpai ahad..hope cuti ni masing2 leh bagi komitmen..supaya kami boleh bergumbira..yeahhhh...x sabarnyer!

 kak raa n famili balik hari khamis,semoga semuanya selamat ye..;)

 
 adik delisha ni mesti dh berlari ni..masa balik aitu jalan kedek2 lagik..hope balik ni adik delisha dh pandai berlawan, takut abg ammar smack down lagik..hehe..harap2 abg ammar pon dh pandai berkawan..sian adik delisha kene buli jekk..



ni kakak anis, kakak mesti lagi bijak skang..hehe..kalo tgk moksu pakai lisptik nk pakai lipstik jugak ni..hehe..gegerl kan,mesti nk melawa..hehe..gambar ni nens suh kakak senyum nmpk gigi...tu yg menyengih lebih tu...kakak anis ni suke posing tau..gambar2 die sume cun2..hehe


Ya Allah..semoga perjumpaan sekejap2 kami adik beradik mendatangkan penuh dengan kegembiraan dan kasih sayang..walopon jarak memisahkan kami,kasih sayang tetap utuh di hati...uwaaa...windu2!..



pssssstttt: misi cari sotong wat balik raya harini..;)
raya pertama,nens masuk aqiqah ammar..hehe..makan daging lembu la ye..;)

 









30 comments:

nur anis said...

seronok kan dapat kumpul adik beradik..:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

seronok bila kumpul ramai² ngan adik beradik...lama cuti ye..best^^

Asfaliza Mohd Yatim said...

ada masa boleh jumpa lagi kan

lizz said...

wah lamer bercuti...akak cuti 3 hari jer...huhu..

tu la kan kiter dapat berkumpul adik beradik hari raye jerkan jarang nak jumper time berkumpul tu la saat yang paling best menyakat n makan2..

nik ros said...

seronoknya.nik tak balik kg pun raya haji ni.so raya jea la kat umah sewa ni :)

wahida said...

tu lah...bila dah keje jauh2 ni, mmg susah nak jumpa adik beradik kan...bila hari raya lah yg merapatkan balik hubungan yg lama tak jumpa tu...


rindu adik lelaki aku...huwaaaa....

Mooniqueen said...

mQ balik kamis malam kot.. Mest jem gile malam tu... Adoiiii ;D
Tapi yg jem tu kdg2 best sbb barulah ade feeling balik kampung...

Nafira usof said...

huhuhu.. tak sabar jugak nak balik..
rindu kat semua~
lepas raya hari tu memang x jumpe lagi kan~ harapkan cuti panjang cam nih jer lah boleh kumpul adik beradik.. harap2 dapat buat sate daging kurban..hehehehe..

teruskan pencarian sotong anda.. kita pakat2 wat sotong celop tepung.. auwwww..sedapnye..meleleh!

Amie said...

Selamat beraqiqah Nens....

Eliss Mie said...

best kan jumpa adik beradik. kak eliss tak pernah lengkap kalu raya, raya haji kali ni baru lengkap.

eB said...

gambar sgt cantek okeh... sukerrrrrrrrrrr tau :)

PinKy MoMMa said...

sekejap pun tak pe..asalkan perjumpaan tu mengembirakan dan menambahkan lagi kasih syg yg berjauhan :)

Aishah Jahirah said...

kih3 budak delisha yg suka besen...sonok la kumpul beramai2, meriah n gamat le nanti...owh untung la sape kije kat phg, khamis amek cuti kira bersambung le.

maszmadi said...

bestnyer..... kalu dapat kumpul adik beradik selalu kan...

LYAfrina said...

nanti blh la berjumpa.. eyh.. semua balik kerteh ke?? insyallah..kalo jd raya pertama lya ke kerteh gak...

eT said...

wahhh..mesti xsabar nk balik nih...sama la dgn...tp rasa kt kl jek..huhu

LiYa HaNiF :: said...

seronokan bila berkumpul dengan semua adik beradik..liya cuti sampai isnin ^_~

LiYa HaNiF :: said...

seronokan bila berkumpul dengan semua adik beradik..liya cuti sampai isnin ^_~

Qhaifa Nur said...

bila semua balik, itu yg tak sabar Nens......

Dee said...

moga dapat berjumpa orang2 yg disayangi nanti..

safe journey ye nens..

ct rahani said...

memang best kumpul adik beradik nih.. meriah rumah.. akak tahun nih sambut raya kat umah mil jer..

Tihara said...

as salam,

dpt berkumpul dengan adik beradik mmg seronok sangat.. :)

mamalieyna said...

baru tau..nens adik zura..hehe..tulah sesekali je dpt jumpa sedara sendiri kan..huu~

k.eina seb baik, 3 beradik dok area KL ni..bleh ilangkan rindu, sesekali dpt jumpa.. ^_^

::NureeN:: said...

nureen pon x sabo nk blk mlm ni...
tp adik n kakak blk esk hehe

::NureeN:: said...

nureen pon x sabo nk blk mlm ni...
tp adik n kakak blk esk hehe

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Salam aidiladha..

Ema Blog said...

Selamat bercuti nens dan selamat hari raya aidiladha..akak petang ni baru nak gerak.

azizah :) said...

Ya Allah seronoknya... tiba2 rindu kampung! huhuu

PinKy MoMMa said...

nensss..lamanyer cutiii!!!

Myra Jay said...

Bila jarang2 jumpa mesti akan rindu... :)
Comel je :)
Sweet family..

iklan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...